sîmbătă, 23 februarie 2019

ACCIDENT din cauza pastilelor de potență: un tânăr a făcut o criză la volan!

ACCIDENT din cauza pastilelor de potență: un tânăr a făcut o criză la volan!

Un tânăr a fost la un pas să provoace o tragedie după ce a făcut o criză la volan. Asta după ce șoferul a ieșit la plimbare cu mașina la scurt timp după ce a luat două pastile destinate creșterii potenței.

Totul s-a întâmplat ieri după-amiază, pe strada Pacea, din Botoșani,  când A.B. de 26 de ani mergea cu mașina spre centrul Botoșaniului împreună cu un alt prieten. La un moment dat însă, i s-a făcut rău. Potrivit monitorulbt.ro, prietenul lui a reușit să controleze volanul și să tragă mașina pe dreapta, nu înainte de a atinge ușor o mașină parcată pe dreapta.

Speriat, acesta a sunat la 112, la fața locului ajungând în scurt timp un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) care i-a acordat primul ajutor tânărului. Ajuns la spital, șoferul a fost diagnosticat cu epilepsie, aceasta fiind prima lui criză. Investigând mai îndeaproape, cadrele medicale i-au descoperit acestuia o folie cu patru pastile destinate creșterii potenței, iar două dintre acestea fuseseră luate cu puțin timp înainte de a se porni spre Botoșani.

Potrivit farmaciștilor citați de monitorulbt.ro, respectivele pilule pot declanșa o criză comițială în cazul în care nu se urmează un tratament specializat.

Comenteaza aceasta stire

Berlinale 2019 începe astăzi. România prezentă cu un singur lungmetraj, după succesul răsunător de anul trecut cu Touch me not
De Mediafax 7 februarie 2019

Cea de-a 69-a ediție a Festivalului de Film de la Berlin debutează joi, iar România este prezentă la eveniment cu un singur lungmetraj, semnat de regizorul Marius Olteanu și inclus în secțiunea necompetițională Forum.