vineri, 23 august 2019

Accident GRAV la ieșirea din Valul lui Traian. Un mopedist a murit după ce a fost spulberat de o utilitară!

Accident grav la ieşirea din localitatea Valu lui Traian. Un bărbat de 60 de ani, care se afla pe un moped, a murit după ce a fost lovit de o autoutilitară. Poliţiştii spun că vina îi aparţine şoferului care conducea dubiţa deoarece nu s-a asigurat la o manevră în trafic.

Accidentul s-a produs ieri dimineață, la ieșirea din localitatea constănțeană Valu lui Traian. Șoferul unei autoutilitare a vrut să treacă de pe banda 1 pe banda 2 de mers, nu s-a asigurat și l-a lovit pe bărbatul de 60 de ani care conducea mopedul. Cei doi se îndreptau spre Constanța.

Veneam de la Viile spre Constanța. Am ieșit din localitate. De pe banda 1 m-am încadrat pe banda 2, încept. A apărut cu viteză. Mă uitasem înainte în oglindă și nu era. Nu pot să înțeleg cum a apărut“, a explicat șoferul.

Șoferul autoutilizarei Peugeot circula pe DN3 în localitatea Valu lui Traian, și, la kilometru 249, nu se asigură la schimbarea direcției de mers și intră în coliziune cu conducătorul unui moped care circula din același sens de mers“, explică un reprezentant al IPJ Constanța.

Impactul a fost atât de puternic încât mopedistul a fost proiectat la câteva zeci de metri, într-un șant. Un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor.

Deși medicii l-au resuscitat mai bine de 40 de minute, pentru bărbatul de 60 de ani nu s-a mai putut face nimic. Aceștia au fost nevoiți să constate decesul.

Conducătorul dubei este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

 

Comenteaza aceasta stire