vineri, 23 august 2019

Accident mortal la Mehedinți. Un bărbat s-a oprit să-și repare mașina în mijlocul drumului și a fost spulberat de un TIR

A fost spulberat de un TIR, după ce s-a oprit să îşi repare maşina în mijlocul drumului. Vorbim despre un şofer din Mehedinţi, care a murit pe loc în urma impactului cu mastodontul. Omul era însoţit de un prieten care a reuşit să scape fără nicio zgârietură.

Bărbatul era administratorul Colegiului Tehnic Auto din Drobeta Turnu-Severin. Se întoarcea, împreună cu un prieten, de la fiica sa, din București. În localitatea Lunca Banului, din județul Mehedinți, autoturismul în care se aflau a luat foc. Cum nu au putut scoate mașina de pe carosabil, bărbații au început să o repare în mijlocul drumului. Șoferul unui TIR i-a observat prea târziu și i-a lovit în plin.

„Am rămas fără lumină, a luat foc. De la baterie, de la ce o fi luat, nu știu. M-am dat jos să-i ridic capota“,  a povestit șoferul TIR-ului.

TIR-ul l-a târât pe șoferul mașinii câțiva metri. Bărbatul n-a mai avut nicio șansă, a murit pe loc. Prietenul lui a fost și el la un pas să-și piardă viața. „Pe mine m-a lovit, m-a rotit, m-a prins pe lateral, nu am mai văzut în fața mea nimic și am căzut în iarbă“, a spus prietenul șoferului mort.

„Din primele verificări, autoturismul nu era semnalizat, nu erau nici triunghiuri reflectorizante, nici alte elemente reflectorizante. Vom efectua verificări pentru a stabili cu exactitate aceste aspecte“, a declarat Cătălin Vulcănescu, Biroul Poliției Rutiere Mehedinți.

Un alt accident grav a avut loc în această dimineață la Suceava. Șoferul unei mașini a fost la un pas de moarte, după ce s-a răsturnat într-o curbă extrem de periculoasă. Din fericire nu are răni grave. Martorii spun ca mirosea puternic a alcool. Șoferul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Comenteaza aceasta stire