sîmbătă, 24 august 2019

ACCIDENT RUTIER GRAV. Trei persoane au murit și șase au fost rănite

ACCIDENT RUTIER GRAV. Trei persoane au murit și șase au fost rănite

Trei oameni au murit și cel puțin șase au fost răniți grav, luni, în urma unui impact frontal produs între două mașini, pe DN 65, în județul Galați, după o depășire neregulamentară

Cea de-a treia victimă, care fusese transportată în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Galați, a murit în ciuda eforturilor medicilor de a o menține în viață, accidentul de pe DN 25 fiind astfel soldat cu trei persoane decedate și șase rănite, dintre care trei copii, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Potrivit acestuia, accidentul rutier s-a produs din cauza șoferului unui Volkswagen Passat, ce a pătruns pe contrasens pentru a face o depășire, a lovit frontal un Volkswagen Golf, care mai apoi a ricoșat într-un Audi. În urma impactului, mai mulți răniți au rămas încarcerați în mașinile avariate, trei fiind în stare gravă.

Două dintre victimele aflate în stare foarte gravă nu au răspuns manevrelor de resuscitare făcute de medici și au fost declarate decedate la locul accidentului, iar o altă victimă, aflată în stare gravă, a murit la spital.

Printre cei șase răniți sunt și trei copii, aflați acum în afara oricărui pericol, la Spitalul de Pediatrie din Galați.

Polițiștii rutieri au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

 

 

Comenteaza aceasta stire