sîmbătă, 24 august 2019

ACCIDENTE rutiere grave din cauza zăpezii - trei persoane încarcerate! GALERIE FOTO

ACCIDENTE rutiere grave din cauza zăpezii - trei persoane încarcerate! GALERIE FOTO

Două accidente în urma cărora trei persoane au rămas încarcerate au avut loc duminică dimineața în județul Suceava, în localitățile Stroiești și Dănila, unde ninge abundent și se circulă în condiții de iarnă. Carosabilul este acoperit cu zăpadă umedă.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, primul accident a avut loc duminică dimineața pe raza comunei Stroiești, unde un șofer a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile. În urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată.

“Șoferul a fost extras din autoturism și este conștient. Prezintă multiple traumatisme și a fost predat unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Au intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, ambulanța SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Suceava”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată. 

Alte două autoturisme în care se aflau trei persoane s-au ciocnit, duminică dimineața, la intrare în localitatea Dănila, în urma accidentului două dintre persoanele aflate în autoturisme rămânând încarcerate.

Pompierii ISU Suceava intervin, la această oră, pentru descarcerarea celor două persoane rănite în accident.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, comisarul Ionuț Epureanu, în Suceava ninge abundent, se circulă în condiții de iarnă, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă umedă, viteza neadaptată la condițiile de drum fiind și cauza probabilă a accidentelor.

“Nu este polei pentru că nu este frig, dar ninge și este zăpadă umedă. Se fac cercetări pentru a se stabili cauzele accidentelor. Circulația în zona în care au avut loc cele două accidente un este afectată”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, comisarul Ionuț Epureanu.

Sursa foto: Mediafax 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire