joi, 22 august 2019

ACS Tomitanii vs. Gloria Buzău, derby în DNS la rugby

Sâmbătă, la ora 10.00, este derby în Divizia Naţională de Seniori la rugby. Tomitanii joacă la Constanţa cu liderul clasamentului, SCM Gloria Buzău. Echipa antrenată de Cristian Cojocaru le promite suporterilor că va da totul pentru victorie.

După înfrângerea suferită în derby-ul constănțean cu CS Năvodari, ACS Tomitanii se întoarce pe stadionul “Mihail Naca” pentru un nou meci important. Rugbiștii antrenați de Cristi Cojocaru se pregătesc pentru duelul cu actualul lider din DNS, Gloria Buzău.

În etapa trecută, Gloria a dispus de CS Năvodari la Buzău cu 39-13, iar Tomitanii Constanța s-a impus la Galați cu 31-26. Cu trei etape înainte de finalul returului, Gloria conduce în clasament, cu 45 de puncte, urmată de ACS Tomitanii, cu 40 și CS Năvodari cu 38 de puncte.

Căpitanul Tomitanilor, neo-zeelandezul Johny Sola, are 38 de ani și peste 30 de ani de rugby. Pe ultimii 6 i-a petrecut în România, la Timișoara și CSM București. Experiența sa este “aur” pentru tănăra echipă constănțeană.

Lovitura de începere a partidei va fi dată de Cătălin Sasu, fost internațional român și campioan cu Farul Constanța. Nu vor lipsi concursurile cu premii pentru spectatori.

Comenteaza aceasta stire