luni, 22 iulie 2019

Acuzații grave! Sute de români, exploatați pe șantiere navale din Olanda

Acuzații grave! Sute de români, exploatați pe șantiere navale din Olanda

Sute de români care lucrează în șantiere navale din Olanda sunt exploatați la locul de muncă.

Potrivit agenției de știri Dutch News, conaționalii noștri primesc doar un euro pe oră, un salariu cu mult sub cel al angajaților olandezi. În Olanda, muncitorii români primesc o alocație de subzistență pe toată perioada angajării.

Acești bani nu sunt supuși taxelor și contribuțiilor. Prin urmare, este mult mai ieftin pentru patronii șantierelor navale să îi angajeze pe ei decât pe munciorii olandezi. Inspectorii din cadrul Ministerului olandez  al Afacerilor Sociale anchetează acuzațiile din acest caz.

Comenteaza aceasta stire

Furtună devastatoare în Grecia! Doi români, o mamă și fiul ei de 8 ani, au murit!
De Neptun TV 11 iulie 2019

Peste 100 de persoane au fost rănite din cauza vântului puternic, ploilor și furtunilor care au afectat nordul Greciei, au anunțat autoriățile din Grecia. Autoritățile din Grecia au decretat stare de urgență în zona Halkidiki. Cel puțin 140 de pompieri acționează în zonă

CUTREMUR de 7,1 grade magnitudine, în California: mai mulți răniți, scurgeri de gaze și incendii! E cel mai puternic seism din ultimii 20 de ani!
De Mediafax 6 iulie 2019

Un cutremur de suprafață cu magnitudinea preliminară de 7,1 grade s-a produs, vineri seară, în statul american California, la doar o zi după un alt cutremur puternic în zonă, anunță Institutul de Geofizică din SUA (USGS).

Întâlnire ISTORICĂ între Donald Trump și Kim Jong-un în zona demilitarizată. Trump a devenit primul președinte american în funcție care a pășit pe teritoriul Coreei de Nord
De Mediafax 30 iunie 2019

Președintele american Donald Trump și liderul suprem nord-coreean s-au întâlnit duminică în zona demilitarizată, aflată la frontiera dintre cele două Corei, relatează site-ul postului The Guardian.

Incendiul de la Notre Dame: Autoritățile franceze anchetează posibile fapte de neglijență
De Neptun TV 26 iunie 2019

”Dacă anumite greșeli, care ar putea explica amploarea flăcărilor, ar fi scoase la iveală, investigațiile desfășurate până la această dată, încă nu au determinat cauzele producerii incendiului”, a transmis printr-un comunicat procurorul din Paris Remy Heitz.