luni, 19 februarie 2018

Acuzații pe bandă rulantă după scandalul copilului agresat la școala nr. 28 Dan Barbilian din Constanța!

Imagini scandaloase filmate într-o şcoală din Constanţa. Un elev este bătut cu pumnii şi picioarele de 3 femei chiar în interiorul instituţiei de învăţământ. Acestea şi-au făcut singure dreptate pentru că victima le-ar fi agresat copiii. De pumni nu au scăpat nici sora elevului şi un coleg care au încercat să intervină. Cazul este cercetat de Poliţie şi de Inspectoratul Şcolar.

De Andreea Bajdechi 20:10, 31 ianuarie 2018 867 vizite Invatamant

Imaginile scandaloase au fost filmate ieri de un elev de la școala generală nr. 28 Dan Barbilian din Constanța. Incidentul a avut loc într-o pauză. Un băiat de 13 ani a fost luat la bătaie de trei femei, în fața celorlalți copii aflați în școală. Două dintre cele trei agresoare sunt mamele unor elevi care au venit să-și facă singure dreptate. Acestea erau revoltate pentru că elevul Mustafa le-ar fi agresat copiii.

De mâna agresoarelor nu au scăpat nici sora victimei și nici un alt coleg care au încercat să intervină.

Băiatul a povestit că a scăpat din mâinile agresoarelor după ce au intervenit două profesoare și administratorul școlii. După scandal, mama și-a luat copilul și l-a dus la spital, pentru că acesta suferise mai multe răni și acuza dureri.  Astăzi, femeia  s-a prezentat cu cei doi copii la Institutul de Medicină Legală. Ea acuză conducerea școlii, despre care spune că ar fi vrut să mușamalizeze incidentul.

Pe de altă parte, directoarea spune că acuzele mamei sunt nefondate și totodată școala se dezice de ieșirea violentă a celor trei femei. Înainte ca ele să urce la etajul doi al școlii, acolo unde au bătut băiatul, acestea au trecut pe la secretariat unde au depus două reclamații.

Directoarea a mai precizat că elevul bătut este unul problemă și că ar mai fi avut incidente și în trecut.

Și rudele agresoarelor declară că vor depune plângere la poliție. Spun că s-au săturat ca cei doi copii din familie să fie terorizați de Mustafa de când au început școala.

Cazul a intrat în atenția Poliției, dar și a Inspectoratului Școlar Județean.

Fiecare parte implicată în acest conflict consideră că are dreptate. Cu toții spun că vor merge până în pânzele albe pentru a se face dreptate.

Comenteaza aceasta stire

Eleva care s-a luptat cu sistemul din România a anunțat că pleacă din țară: 'Las în urmă o Românie dominată de ipocrizie și prostie care nu o să-mi lipsească'
De Neptun TV 12 februarie 2018

După ce a caracterizat-o public pe profesoara de matematică de „comportament dominant și cât se poate de ipocrit” sau i-a numit public pe unii profesori „incompetenți”, dar s-a luat și de colegi de clasă, devenind astfel un simbol al curajului, Anna Andronache a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că părinții ei au decis, pentru binele ei, să plece din țară.

BAC 2018! Primele probe ale bacalaureatului, competențele lingvistice și digitale, ar fi ilegale!
De Neptun TV 12 februarie 2018

Conform calendarului aprobat prin ordin de ministru, proba va continua în data de 13 februarie și va fi urmată de evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (14 - 15 februarie)

CONSTANȚA. 40 de zile de la moartea fondatorului Liceului Decebal, Nicolae Checiu - prima promoție care a absolvit aici și-a omagiat directorul!
De Roxana Glăvan 10 februarie 2018

Zi festivă pentru prima promoție a fostului Liceu 5, actualul Decebal din Constanța. Foștii absolvenți și cadre didactice i-au adus un omagiu primului director al unității de învățământ, Nicolae Checiu, cel care a pus piatra de temelie a liceului și care, recent, a trecut în neființă. Foștii boboci și colegi de catedră, acum specialiști în diverse domenii de activitate, au rememorat cu emoție întâmplările de pe băncile școlii, după mai bine de patru decenii de la absolvire.

Consultări formale la Ministerul Educației. Școala începe mai devreme în toamnă
De Roxana Glăvan 7 februarie 2018

Structura viitorului an școlar rămâne cum a fost gândită inițial. Reprezentanții Ministerului Educației nu au ținut cont de părerea părinților și elevilor.

Ziua internațională cititului a fost sărbătorită la Constanța
De Antonia Maer 1 februarie 2018

O carte este un dar pe care îl poți deschide iar și iar. Aceasta este povața pe care au învățat-o astăzi micuții de la clasa zero ai unei școli din Constanța. Cum ei sunt prea mici pentru a deprinde tainele care se ascund în cărțile magice de povești, colegii lor de la gimnaziu le-au tălmăcit semnele.

Continuă scandalul elevului bătut pe holurile școlii! Mama acestuia acuză încercarea de mușamalizare a cazului
De Antonia Maer 1 februarie 2018

Continuă scandalul în cazul elevului bătut de 3 femei în Școala Gimnazială nr 28. Mama băiatului a mers astăzi la Inspectoratul Școlar Județean și spune că se încearcă mușamalizarea cazului. În plus, femeia declară că fost sunată de rudele agresoarelor, care i-au spus că-i vor oferi o sumă de bani dacă își va retrage plângerea de la Poliție. Cele trei femei au fost plasate în arest la domiciliu.

Acuzații pe bandă rulantă după scandalul copilului agresat la școala nr. 28 Dan Barbilian din Constanța!
De Andreea Bajdechi 31 ianuarie 2018

Imagini scandaloase filmate într-o școală din Constanța. Un elev este bătut cu pumnii și picioarele de 3 femei chiar în interiorul instituției de învățământ. Acestea și-au făcut singure dreptate pentru că victima le-ar fi agresat copiii. De pumni nu au scăpat nici sora elevului și un coleg care au încercat să intervină. Cazul este cercetat de Poliție și de Inspectoratul Școlar.

Bacalaureat 2018 - ASTĂZI încep înscrierile pentru prima sesiune a examenului din acest an
De Neptun TV 29 ianuarie 2018

Prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2018 începe pe 12 februarie 2018, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A).

CONSTANȚA. Experiență de neuitat pentru 24 de liceeni de la Colegiul Mircea - deputați la Strasbourg pentru o zi!
De Andreea Bajdechi 25 ianuarie 2018

24 de liceeni de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța au participat, luna aceasta, la Ziua Euroscola, desfășurată la sediul Parlamentului European de la Strasbourg. Invitația le-a fost făcută după ce au câștigat concursul național cu același nume, organizat de Biroul Parlamentului European din România și Ministerul Educației Naționale. Așadar, liceenii constănțeni au format prima echipă care a reprezentat România, anul acesta, în cadrul acestui program.

CONSTANȚA. Elevii vor învățământ ca în Uniunea Europeană: 'Avem nevoie de predare modernă'
De Andreea Filip 23 ianuarie 2018

Ne dorim să învățăm lucruri practice, vrem o mai bună comunicare cu dascălul, iar metodele de pedare să fie similare cu cele din școlile cu tradiție ale Uniunea Europeană. O spun elevii constănțeni care, alături de profesori și mai marii din învățământ, încearcă să găsească soluții pentru ca la finalul anilor de școală, tinerii să poată avea abilități care să îi ajute să își găsească mai ușor un loc de muncă.