joi, 21 februarie 2019

Acuzații pe bandă rulantă după scandalul copilului agresat la școala nr. 28 Dan Barbilian din Constanța!

Imagini scandaloase filmate într-o şcoală din Constanţa. Un elev este bătut cu pumnii şi picioarele de 3 femei chiar în interiorul instituţiei de învăţământ. Acestea şi-au făcut singure dreptate pentru că victima le-ar fi agresat copiii. De pumni nu au scăpat nici sora elevului şi un coleg care au încercat să intervină. Cazul este cercetat de Poliţie şi de Inspectoratul Şcolar.

De Andreea Bajdechi 20:10, 31 ianuarie 2018 950 vizite Invatamant

Imaginile scandaloase au fost filmate ieri de un elev de la școala generală nr. 28 Dan Barbilian din Constanța. Incidentul a avut loc într-o pauză. Un băiat de 13 ani a fost luat la bătaie de trei femei, în fața celorlalți copii aflați în școală. Două dintre cele trei agresoare sunt mamele unor elevi care au venit să-și facă singure dreptate. Acestea erau revoltate pentru că elevul Mustafa le-ar fi agresat copiii.

De mâna agresoarelor nu au scăpat nici sora victimei și nici un alt coleg care au încercat să intervină.

Băiatul a povestit că a scăpat din mâinile agresoarelor după ce au intervenit două profesoare și administratorul școlii. După scandal, mama și-a luat copilul și l-a dus la spital, pentru că acesta suferise mai multe răni și acuza dureri.  Astăzi, femeia  s-a prezentat cu cei doi copii la Institutul de Medicină Legală. Ea acuză conducerea școlii, despre care spune că ar fi vrut să mușamalizeze incidentul.

Pe de altă parte, directoarea spune că acuzele mamei sunt nefondate și totodată școala se dezice de ieșirea violentă a celor trei femei. Înainte ca ele să urce la etajul doi al școlii, acolo unde au bătut băiatul, acestea au trecut pe la secretariat unde au depus două reclamații.

Directoarea a mai precizat că elevul bătut este unul problemă și că ar mai fi avut incidente și în trecut.

Și rudele agresoarelor declară că vor depune plângere la poliție. Spun că s-au săturat ca cei doi copii din familie să fie terorizați de Mustafa de când au început școala.

Cazul a intrat în atenția Poliției, dar și a Inspectoratului Școlar Județean.

Fiecare parte implicată în acest conflict consideră că are dreptate. Cu toții spun că vor merge până în pânzele albe pentru a se face dreptate.

Comenteaza aceasta stire

Veste PROASTĂ pentru elevi: Dispare una dintre vacanțe. Noua structură a anului școlar
De Neptun TV 19 februarie 2019

Potrivit structurii anului școlar 2019-2020, semestrul I va avea 15 săptămâni de cursuri, dispuse în perioada 9 septembrie 2019-20 decembrie 2019.

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! Se suspendă cursurile în toată România din cauza gripei!
De Neptun TV 23 ianuarie 2019

Reprezentanții Ministerului Sănătății anunță că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut cu peste 20% față de nivelul așteptat, astfel că au informat Ministerul Educației despre evoluția infecțiilor gripale și, prin Ordin al MEN, ziua de vineri va fi liberă pentru elevi.