joi, 21 februarie 2019

Adele ia cu asalt industria modei. Artista pregătește o colecție XXL!

Adele ia cu asalt industria modei. Artista pregătește o colecție XXL!

După ce a cucerit industria muzicală, Adele se pregătește să o ia cu asalt și pe cea a modei.

Presa britanică a scris că artista vrea să își lanseze propria linie de îmbrăcăminte, în parteneriat cu o firmă specializată în distribuirea de măsuri mari.

Jurnaliștii britanici scriu că Adele a cerut sfaturi de la mai mulți designeri vestimentari și că lucrează, deja, la propriile schițe. Compania cu care va colabora artista este aceeași care a creat o colecție pentru femei ce a cuprins și rochia purtată de Adele la premiile Grammy din 2012.

În luna noiembrie, cu ocazia lansării albumului "25", Adele a vorbit, în cadrul unui interviu, despre aspectul său.

Cântăreața a spus că face muzică pentru urechi, nu pentru ochi, și că i se pare nedrept că bărbații din industria muzicală nu sunt judecați la fel de aspru ca femeile pentru aspectul lor fizic.

Comenteaza aceasta stire

OSCAR 2019: INEDIT - 12 DETALII ciudate despre cele mai așteptate premii din cinematografie
De Mediafax 20 februarie 2019

Aceasta este a treia oară când Amy Adams și Christian Bale joacă împreună într-un film și primesc amândoi nominalizări la premiile Oscar. Au fost pe genericul "Luptătorul/ The Fighter", din 2010, al "Țeapă în stil american/ American Hustle", în 2013, iar acum amândoi au fost nominalizați pentru rolurile interpretate în "Vicele/ Vice". Până acum, numai Bale a plecat acasă cu un Oscar, pentru rolul interpretat în producția din 2010.