joi, 18 iulie 2019

ADMITERE LICEU 2017. Clasamentul liceelor din Constanța după media de admitere!

ADMITERE LICEU 2017. Clasamentul liceelor din Constanța după media de admitere!

Emoțiile a mii de elevi și părinți care au așteptat să vadă la ce liceu au fost repartizați au luat astăzi sfârșit. Asta după ce Ministerul Educației a afișat rezultatele repartizării computerizate a absolvenților de clasa a VIII-a pe locurile la licee.

În județul Constanța, Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" rămâne pe primul loc la nivel județean în topul specializărilor ordonate după ultima medie 9,54.

De altfel, în Top 10 specializări, Colegiul Național "Mircea cel Bătrân ocupă locul trei pe țară, cu specializarea Matematică-informatică.

Pe locul doi se clasează Liceul Teoretic Ovidius, cu ultima medie de admitere de 9,26, urmat de Liceul Teoretic Traian cu 9,19. 

Pe locul patru se situează Colegiul Național 'Mihai Eminescu', cu ultima medie de admitere de 8, 92. Pe locul cinci se află Liceul Teoretic Decebal, cu 8,69.

La Colegiul Național Pedagogic 'Constantin Brătescu' ultima medie a fost de 8, 39, liceul ocupând locul șase în clasamentul nostru.

Pe locul șapte se află Liceul Teoretic 'Lucian Blaga', cu 8,36. Liceul Teoretic 'Emil Palade' ocupă locul opt, cu 8,21.

Și la Liceul Teoretic 'George Călinescu' s-a intrat cu notă mare, ultima medie fiind 8,47, însă la clasa de bilingv franceză, ultima medie a fost 5,32.

Toate liceele au ridicat ștacheta în acest an, mediile de admitere fiind mai mari față de anul trecut.

 

 

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Daniel Ababei, elev de nota 10 la bacalaureat: 'În sistemul de învățământ românesc se pune accentul pe cantitatea informației, nu pe calitate'
De Neptun TV 11 iulie 2019

Daniel Ababei a obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat. Din toamnă, va urma cursurile universității „Imperial College London“, la Secția de securitate cibernetică.

CONSTANȚA. Calendarul probelor scrise la Bacalaureat 2019. Când se vor afișa primele rezultate
De Neptun TV 1 iulie 2019

Luni, 1 iulie, se desfășoară proba scrisă la Limba și Literatura Română. Timpul destinat elaborării lucrării este de trei ore.