luni, 23 iulie 2018

Adrian Pătulea, invitat la Hora de Sport chiar de ziua sa!

Adrian Pătulea a revenit la Constanţa şi priveşte în viitor cu încredere. Victoria şi un gol marcat în meciul de sâmbătă cu CSM Olteniţa ar fi cadourile perfecte pentru atacantul Farului, care a împlinit astăzi 33 de ani. Adi Pătulea vorbeşte vineri seară, de la 20.20, la Neptun TV, la Hora de Sport, chiar de ziua sa!

Adi Pătulea și-a început ziua pe terenul de antrenament, ca un adevărat profesionist. Atacantul, care a mai trecut prin cariera sa pe la Rapid, Petrolul, Astra, CSM Iași și FC Vaslui, s-a întors la Constanța după un sezon petrecut în Cipru.

Pătulea a împlinit astăzi 33 de ani însă arată aceeași poftă de gol care l-a consacrat în trecut în tricoul Farului. Petre Grigoraș își pune mari speranțe în el.

Pretendentă la promovarea în liga a doua, SSC Farul nu-și poate permite pași greșiți în ultimele două etape din tur, dacă vrea să rămână în plasa liderului Progresul București, de care o despart 2 puncte. Mâine, de la ora 14.00, constănțenii joacă la Techirghiol cu CSM Oltenița.

Comenteaza aceasta stire

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

CUPA MONDIALĂ 2018. Franța este noua campioană mondială la fotbal!
De Mediafax 15 iulie 2018

A 21-a ediție a Campionatului Mondial a ajuns la sfârșit. Finala mare, Franța - Croația, are loc după un drum lung străbătut de ambele echipe.

CM 2018. Nebunie pe străzile din Zagreb - croații au sărbătorit calificarea naționalei în finala Cupei Mondiale! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 12 iulie 2018

Cea mai mare performanță sportivă din istoria Croației a scos în stradă, azi noapte, sute de mii de oameni pe străzi.

Viitorul Constanța, prima echipă românească care debutează în cupele europene - diseară joacă în Luxemburg!
De Neptun TV 12 iulie 2018

Viitorul Constanța e prima echipă românească care debutează în cupele europene.

Simona Halep își păstrează locul 1 în lume și după Wimbledon. Wozniacki a fost eliminată
De Neptun TV 5 iulie 2018

Simona Halep va rămâne numărul 1 mondial indiferent cât de departe va ajunge la Wimbledon.

CONSTANȚA. Spectacol la turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3
De Neptun TV 3 iulie 2018

Tribune pline, echipe de top din Europa și un concurs de slam-dunk de excepție au transformat turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3, găzduit de Constanța, într-un spectacol total.