joi, 13 decembrie 2018

Adversar dificil pentru HC Dobrogea Sud în Cupa EHF: Fosta campioană a Europei SC Magdeburg vine la Constanța!

Adversar dificil pentru HC Dobrogea Sud în Cupa EHF: Fosta campioană a Europei SC Magdeburg vine la  Constanța!

Echipa constănțeană a fost repartizată în urna a 2-a valorică astăzi, la tragerea la sorți a meciurilor din turul 3 preliminar al Cupei EHF și a avut ghinion, din urna capilor de serie fiind extrasă o echipă germană de top, SC Magdeburg , fostă câștigătoare a Ligii Campionilor în 2002 și de trei ori a Cupei EHF (1999, 2001 și 2007) și medaliată cu bronz la ediția din acest an a Cupei EHF, în Final Four-ul de la Goppingen.

HCDS are avantajul de a disputa returul la Constanța pe 26/27 noiembrie (turul are loc la Magdeburg pe 18/19 noiembrie). Miza este calificarea în grupele Cupei EHF.

Recomandare: Handbal ca-n vremurile bune! HC Dobrogea Sud merge pe urmele HCM-ului în Cupa EHF

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.