miercuri, 21 august 2019

Aglomerație și controale pe Autostrada Soarelui

Aglomerație și controale pe Autostrada Soarelui. Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta pentru verificări iar acțiunile de acest fel nu se vor opri aici spun cei de la rutieră. Printre persoanele oprite în trafic la primele ore ale dimineții s-au numărat Irinel Columbeanu și avocatul constănțean Cătălin Dancu.

Nerăbdători să ajungă la mare unii șoferi au apăsat mai tare pedala de accelerație pe Autostrada Soarelui.  Au fost opriți de polițiștii de la rutieră care le-au verificat actele, bagajele  și dacă au consumat alcool.

Printre cei opriți pentru control s-a numărat și Irinel Columbeanu,  care era însoțit de fiica sa  și de bona micuței.  Vădit deranjat de acțiunea polițiștilor omul de afaceri le-a sugerat acestora să organizeze astfel de razii în cursul săptămânii. Asta deorece, la început de weekend, autostrada este foarte aglomearată.

Nici avocații nu au scăpat de controlul agenților de la rutieră. Cătălin Dancu a pledat nevinovat în fața lor cât timp i-au fost verificate actele.

Polițiștii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să circule cu prudență mai ales că traficul spre litoral este aglomerat. Agenții mai spun că astfel de acțiuni vor fi organizate pe Autostradă și în zilele următoare pentru ca șoferii să evite accidentele. 

Comenteaza aceasta stire