duminică, 21 iulie 2019

Alegeri la PSD Constanța

Radu Mazăre este singurul care s-a înscris în cursa pentru șefia organizației județene PSD Constanța. Mazăre spune că oricine este liber să candideze, iar faptul că nu a făcut-o nimeni demonstrează că este în continuare un lider puternic.  

Alegerile pentru șefia PSD Constanța vor avea loc mâine seară la Casa de Cultură unde sunt așteptați să vină și președintele social-democraților, Victor Ponta și secretarul general al partidului, Liviu Dragnea.  Radu Mazăre este liderul organizației de la malul mării din anul 2003.

Comenteaza aceasta stire

Klaus Iohannis nu intră în cursa pentru președinția Consiliului European: Vreau să rămân președintele României
De Mediafax 29 iunie 2019

Președintele Klaus Iohannis a primit cea mai înaltă distincție a Forumului Democrat al Germanilor din România pentru modul în care a condus FDGR ca președinte și pentru modul în care a condus Sibiul ca primar 13 ani.

Congresul extraordinar al PSD: Social-democrații își aleg noua conducere a partidului
De Neptun TV 29 iunie 2019

Chestionată dacă are un favorit, o persoană cu care ar lucra mai bine, în cazul în care va fi aleasă șa șefia PSD, Viorica Dăncilă a replicat că are încredere că vor fi aleși colegii și colegele care se bucură de credibilitate și care vor putea contribui la succesul alegerilor următoare.