luni, 24 septembrie 2018

ALEGERI LOCALE în trei localități din județul Constanța, pe 5 noiembrie!

ALEGERI LOCALE în trei localități din județul Constanța, pe 5 noiembrie!

Guvernul a stabilit organizarea, în data de 5 noiembrie 2017, a scrutinului local parțial pentru alegerea primarului în 16 de localități în care această funcție a rămas vacantă, precum și pentru alegea consiliului local într-o localitate.

Fondurile necesare în vederea organizării alegerilor locale parțiale din data de 5 noiembrie se ridică la 4,368 milioane lei și vor fi alocate din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2017.

Alegerile parțiale vor fi organizate în municipiul Deva- județul Hunedoara, precum și în comunele Bocsig- județul Arad, Nicșeni - jud. Botoșani, Călărași - jud. Cluj, Pantelimon și Bărăganu - jud. Constanța, Telești-jud Gorj, Balș-jud. Iași, Bîrghiș - jud.Sibiu, Drăgoiești - jud. Suceava, Cervenia, Poieni, Salcia - jud Teleorman, Checea-jud Timiș, Oșești - jud. Vaslui, Vlădești - jud. Vâlcea.

Totodată, vor fi organizate alegeri parțiale pentru Consiliul Local din comuna Mereni, județul Constanța.

Comenteaza aceasta stire

Ordonanța de urgență a Guvernului cu privire la rectificarea bugetului de stat - publicată în Monitorul Oficial
De Neptun TV 7 septembrie 2018

Potrivit acestuia, veniturile bugetului general consolidat se majorează cu 8,8 miliarde de lei, în timp ce cheltuielile cresc cu 9,9 miliarde de lei.