duminică, 22 iulie 2018

Alertă de distracție în Eforie: pirații au luat cu asalt stațiunea, la bordul unei corăbii de luptă!

Alertă de distracţie în Eforie! Piraţii au invadat staţiunea şi nu oricum, ci la bordul unei corăbii pregătite de luptă, amenajate, ce-i drept, pe un car alegoric. Miile de turişti s-au îngrămădit pentru o fotografie de colecţie de la mare, pentru ca mai apoi să însoţească alaiul de petrecăreţi prin toată staţiunea.

De Andreea Bajdechi 20:05, 5 august 2017 349 vizite LITORAL

Înarmați cu multă bună dispoziție, pirații au făcut un adevărat spectacol în Eforie Nord. De la bordul corabiei lor amenajate pe un car alegoric, au dansat, au cântat și i-au chemat pe toți turiștii la petrecerea dată în aer liber.

Și pentru că pirații sunt prietenoși, au ancorat corabia în centrul orașului și le-au oferit celor mici surprize delicioase.

'Nu ne-am așteptat. Este foarte frumos, ne-au surprins anul acesta. Ne plac și pirații, și fetele', au declarat spectatorii.

Curioșii au avut ocazia să admire o coregrafie bine pusă la punct, pregătită special pentru cei care au venit să-i vadă.

'După cum vedeți, o corabie plină de pirați defilează în fiecare seară în centrul Eforiei și îmbie toți turiștii să participe la distracție, la voie bună, și, de ce nu, să urce pe corabie', a declarat Irina Crista, director Aqua Park Eforie.

Pirații îi așteaptă zilnic pe turiștii din Eforie la parcul acvatic din stațiune, unde distracția continuă până la finalul sezonului estival.

Comenteaza aceasta stire