joi, 19 octombrie 2017

Alertă de distracție în Eforie: pirații au luat cu asalt stațiunea, la bordul unei corăbii de luptă!

Alertă de distracţie în Eforie! Piraţii au invadat staţiunea şi nu oricum, ci la bordul unei corăbii pregătite de luptă, amenajate, ce-i drept, pe un car alegoric. Miile de turişti s-au îngrămădit pentru o fotografie de colecţie de la mare, pentru ca mai apoi să însoţească alaiul de petrecăreţi prin toată staţiunea.

De Andreea Bajdechi 20:05, 5 august 2017 339 vizite LITORAL

Înarmați cu multă bună dispoziție, pirații au făcut un adevărat spectacol în Eforie Nord. De la bordul corabiei lor amenajate pe un car alegoric, au dansat, au cântat și i-au chemat pe toți turiștii la petrecerea dată în aer liber.

Și pentru că pirații sunt prietenoși, au ancorat corabia în centrul orașului și le-au oferit celor mici surprize delicioase.

'Nu ne-am așteptat. Este foarte frumos, ne-au surprins anul acesta. Ne plac și pirații, și fetele', au declarat spectatorii.

Curioșii au avut ocazia să admire o coregrafie bine pusă la punct, pregătită special pentru cei care au venit să-i vadă.

'După cum vedeți, o corabie plină de pirați defilează în fiecare seară în centrul Eforiei și îmbie toți turiștii să participe la distracție, la voie bună, și, de ce nu, să urce pe corabie', a declarat Irina Crista, director Aqua Park Eforie.

Pirații îi așteaptă zilnic pe turiștii din Eforie la parcul acvatic din stațiune, unde distracția continuă până la finalul sezonului estival.

Comenteaza aceasta stire

O săptămână de vară în mijlocul toamnei: zile cu 25 de grade la jumătatea lui octombrie
De Andreea Bajdechi 17 octombrie 2017

S-au inversat anotimpurile pe litoral. Am trecut, calendaristic, de jumătatea toamnei, dar afară este vară. Au fost 25 de grade Celsius, astăzi, la malul mării, o vreme excelentă pentru bronz și chiar o baie. Ce-i drept, marea e destul de rece, dar nu suficient cât să nu o încerci. Veștile meteorologilor sunt bune și pentru restul săptămânii.

CONSTANȚA. Băi în mare și băi de soare, cu două luni înainte de Crăciun!
De Ioana Paidos 14 octombrie 2017

Dacă vă gândeați că pe măsură ce se apropie iarna litoralul devine pustiu, ei bine, vă înșelați. Turiști români, dar și străini, iubitori de mare, vin să se bucure de plajă chiar și în miez de octombrie. Unii s-au mulțumit doar cu admiratul, însă au fost și persoane care s-au aventurat în apa mării.

Rămășițele nedorite ale sezonului estival: plaja transformată într-un imens tomberon! GALERIE FOTO
De Ioana Paidos 10 octombrie 2017

Vara anului 2017 a trecut. Turiștii au venit, s-au bronzat și au plecat; hotelierii și-au încasat veniturile în funcție de ospitalitatea oferită, iar ceilalți agenți economici au tras linie la final de sezon.

CONSTANȚA. Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de alertele meteo - zeci de pasionați de kitesurfing au ieșit pe mare! GALERIE FOTO
De Roxana Glăvan 7 octombrie 2017

Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de avertizările meteo! Drept dovadă, mai mulți amatori de valuri și adrenalină au decis că vremea de afară este tocmai bună pentru satisface pasiunea. Purtați de rafalele de vânt, într-un echilibru instabil pe plăcile alunecoase, bărbați și femei deopotrivă s-au aventurat în mare.

FURTUNĂ PE LITORAL. Plaja din Eforie Sud, înghițită de valuri! VIDEO
De Neptun TV 28 septembrie 2017

În ultimile zile, județul Constanța s-a aflat sub cod galben de vânt puternic, cu rafale ce au depășit 55 de kilometri/ oră, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

SPECTACOL MARIN. Cu zmeele în aer și plăcile sub picioare, pasionații de kitesurfing înfruntă vântul și valurile
De Ioana Paidos 27 septembrie 2017

Dacă vântul puternic dă tuturor bătăi de cap, sunt și persoane care îl așteaptă cu sufletul la gură. Ne referim la pasionații de kitesurf, care vin din toate colțurile țării la Mamaia pentru a înfrunta valurile. Cu zmeul în aer și placa sub picioare, reușesc să se ridice metri întregi deasupra apei și să prindă viteze amețitoare.

Hotelurile ar putea administra suprafețe de plajă, în funcție de numărul locurilor de cazare
De Neptun TV 25 septembrie 2017

Hotelurile de pe litoral ar putea administra suprafețe de plajă în funcție de numărul locurilor de cazare, a declarat astăzi, la Constanța, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, precizând însă că acest lucru se poate întâmpla de anul viitor, transmite agenția Mediafax.