luni, 22 iulie 2019

Alertă într-un cartier din Constanța - mobilizare de forțe pentru prinderea unui porc mistreț!

Trăim cu un porc mistreţ în buricul Constanţei. Şi nu este o glumă. Animalul, care nimeni nu-şi explică de unde a apărut, a rătăcit astăzi pe plajă, a luat-o la sănătoasa prin Piaţa Chiliei, a ajuns pe acoperişul unei case şi de acolo într-o gură de canal unde se află şi la această oră. Poliţie, jandarmerie şi doctori de la microrezervaţia Constanţa au fost astăzi, pe urmele lui, dar au fost nevoiţi să abandoneze misiunea spre seară. Nu înainte însă de a se asigura că animalul venit din sălbăticie nu va putea scăpa din gura de canal până mâine când vor încerca din nou să-l prindă.

Când s-a  trezit cu porcul mistreț în ogradă, bărbatul speriat a luat un par și a încercat să îl alunge.  Fugărit, porcul a intrat într-o curte unde nu există locatari și s-a refugiat într-o gură de canal unde se află și la această oră. 

Martorii cred că porcul ar fi venit din Deltă și a fost văzut pentru prima dată pe plaja din zona Faleză Nord, acolo unde s-a plimbat printre turiștii uimiți. De acolo, a ajuns în cartierul de case din zona Piața Chiliei. Speriat, animalul și-a găsit refugiu pe acoperișul unei magazii, ne-au povestit martorii. 

La fața locului au ajuns polițiștii, jandarmii, doctorii de la microrezervație, dar și reprezentanți ai regiei de apă.

Pentru că nu au putut să îl prindă, autoritățile au blocat  temporar, gura de ieșire din canal cu o pernă gonflabilă. Mâine, vor încerca din nou să-l prindă. 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Criminal în libertate: Patru oameni înjunghiați, iar un altul lovit cu mașina în Timiș/ Un bărbat, atacat în parc, a murit
De Neptun TV 3 iulie 2019

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral
De Neptun TV 2 iulie 2019

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârșit de săptămână pe litoral.

CONSTANȚA. Trei fete rănite în fața unui centru de examen de Bacalaureat. Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stația de autobuz
De Neptun TV 1 iulie 2019

Trei fete au fost lovite într-o stație de autobuz din fața unui liceu, de un șofer de 18 ani care a intrat pe contrasens. Victimele au fost duse la spital.

CARNAGIU. O familie care se întorcea din Grecia, spulberată de un șofer teribilist - cinci oameni au murit, iar alți doi sunt în stare critică!
De Neptun TV 30 iunie 2019

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea e 29/30 iunie, pe drumul european 581, în localitatea Bădeana din județul Vaslui. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite, două dintre ele, printre care o adolescentă de 15 ani, fiind în stare critică.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Femeie însărcinată, lovită de mașină. TRAGEDIE
De Neptun TV 29 iunie 2019

O femeie în vârstă de 37 de ani, însărcinată în 8 luni, a fost lovită de un autoturism după ce a traversat strada prin loc nepermis.

CONSTANȚA. Marea face, din nou, victime! Un bărbat s-a înecat
De Neptun TV 25 iunie 2019

Salvamarii s-au apucat de protocolul de resuscitare .La fața locului au intervenit echipajele Smurd Fripis și SMURD C.

VIDEO. Noi imagini cu fetița de la Baia de Aramă, după ce a ajuns la familia adoptivă: 'Mama ei o filmează. Nu comentăm despre proteste'
De Neptun TV 23 iunie 2019

Familia adoptivă a fetiței de 8 ani a făcut, duminică, publice noi imagini, în încercarea de a demonstra celor care protestează în Baia de Aramă că fetița este bine.