miercuri, 21 august 2019

ALERTĂ METEO de ploi, furtuni și grindină - Dobrogea, sub avertizarea meteorologilor!

ALERTĂ METEO de ploi, furtuni și grindină - Dobrogea, sub avertizarea meteorologilor!

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o avetizare meteo de  instabilitate atmosferică accentuată, ce intră în vigoare la ora 12 și expiră diseară, la ora 21. 

Astfel, în această după-amiază și diseaă, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali, unde vor fi perioade de timp cu înnorări, local averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină.

Cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp și punctiform 35...40 l/mp.

RECOMANDAREImagini incredibile în timpul unei ruperi de nori în județul Tulcea - GALERIE FOTO

UPDATE. Meteorologii au emis un cod galben până la 16:20, valabil pentru jud. CONSTANTA, cu precădere în zona localităților Medgidia, Băneasa, Cernavodă, Murfatlar, Adamclisi, Aliman, Amzacea, Bărăganu, Cerchezu, Chirnogeni, Ciocârlia, Cobadin, Deleni, Dobromir, Dumbrăveni, Independența, Ion Corvin, Lipnița, Mereni, Oltina, Pecineaga, Peștera, Rasova, Saligny, Topraisar, Valu lui Traian.

Se vor semnala: intensificări de vânt ce pot lua aspect de vijelie, averse din care se vor cumula peste 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni.

Comenteaza aceasta stire