luni, 22 iulie 2019

ALERTĂ METEO! Dobrogea, sub cod galben de VÂNT PUTERNIC! La Constanța, vremea se răcește și vin ploile!

ALERTĂ METEO! Dobrogea, sub cod galben de VÂNT PUTERNIC! La Constanța, vremea se răcește și vin ploile!

Administrația Națională de Merteorologie (ANM) a prelungit atenționările cod galben de vânt pentru județele Constanța și Tulcea, emise inițial până la ora 9.00.

ANM a prelungit până la ora 15.00 atenționările cod galben de vânt pentru județele Constanța și Tulcea. Se vor semnala intensificări locale ale vântului, cu viteze ce vor depăși la rafală 55 - 65 km/h, mai ales în jumătatea de est a Dobrogei.

Potrivit meteorologilor, la Constanța, astăzi vremea va fi răcoroasă, schimbătoare ca aspect. Cerul va fi temporar noros, iar trecător va ploua. Temperatura maximă nu va urca mai mult de 17 grade Celsius.

Meteorologii nu au vești bune nici pentru zilele următoare. Vremea va continua să se răcească, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13-17 grade Celsius. Mâine și vineri, sunt prognozate ploi, însoțite de vânt.

UPDATE. Administrația Națională de Meteorologie a prelungit codul galben de vânt puternic până la ora 18.00, în județele Constanța și Tulcea.

Comenteaza aceasta stire

ALERTĂ METEO. După caniculă vin PLOILE - cod GALBEN de vijelii până la ora 23.00! Care sunt județele afectate
De Neptun TV 2 iulie 2019

În Sudul României, miercuri după-amiaza, va persista vremea călduroasă, izolat caniculară în Lunca Dunării și disconfortul termic se va menține accentuat.

O NOUĂ ALERTĂ METEO! Cod portocaliu de vijelii, grindină și ploi torențiale în 25 de județe din țară! CONSTANȚA, sub COD GALBEN!
De Neptun TV 27 iunie 2019

Avertizarea Cod portocaliu intră în vigoare joi, la ora 13.00, și este valabilă până vineri, la ora 1.00.