miercuri, 19 decembrie 2018

ALERTĂ METEO! Dobrogea, sub cod galben de VÂNT PUTERNIC! La Constanța, vremea se răcește și vin ploile!

ALERTĂ METEO! Dobrogea, sub cod galben de VÂNT PUTERNIC! La Constanța, vremea se răcește și vin ploile!

Administrația Națională de Merteorologie (ANM) a prelungit atenționările cod galben de vânt pentru județele Constanța și Tulcea, emise inițial până la ora 9.00.

ANM a prelungit până la ora 15.00 atenționările cod galben de vânt pentru județele Constanța și Tulcea. Se vor semnala intensificări locale ale vântului, cu viteze ce vor depăși la rafală 55 - 65 km/h, mai ales în jumătatea de est a Dobrogei.

Potrivit meteorologilor, la Constanța, astăzi vremea va fi răcoroasă, schimbătoare ca aspect. Cerul va fi temporar noros, iar trecător va ploua. Temperatura maximă nu va urca mai mult de 17 grade Celsius.

Meteorologii nu au vești bune nici pentru zilele următoare. Vremea va continua să se răcească, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13-17 grade Celsius. Mâine și vineri, sunt prognozate ploi, însoțite de vânt.

UPDATE. Administrația Națională de Meteorologie a prelungit codul galben de vânt puternic până la ora 18.00, în județele Constanța și Tulcea.

Comenteaza aceasta stire

A intrat în vigoare CODUL PORTOCALIU de ninsori - ploi, lapoviță, polei și vânt puternic în țară!
De Neptun TV 15 decembrie 2018

Începând de vineri de la ora 23.00 până duminică la ora 18.00 intră în vigoare un cod galben de ninsori moderate cantitativ, strat consistent de zăpadă și intensificări ale vântului.

ALERTĂ METEO de ultimă oră! Cod portocaliu și galben de ninsori și lapoviță - unde va ninge și cum va fi vremea în weekend
De Neptun TV 14 decembrie 2018

În intervalul menționat aria precipitațiilor se va extinde și va cuprinde cea mai mare parte a țării. În noaptea de vineri spre sâmbătă (14/15 decembrie) vor fi mai ales ninsori.

PROGNOZĂ METEO. Iarna lovește din nou România - când se anunță ninsori și ger năprasnic! Cum va fi vremea până pe 7 ianuarie
De Neptun TV 10 decembrie 2018

Un nou episod de iarnă adevărastă lovește România. Vremea rea cuprinde toată țara. Conform Administrației Naționale de Meteorologie(ANM), în noaptea de marți spre miercuri, masa de aer rece din nordul Europei va coborî peste țara noastră și va aduce ger năprasnic.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se va încălzi în zilele următoare. Temperaturi maxime de 11 grade Celsius
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Vremea se va încălzi în toată țara în zilele următoare, anunță reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), precizând că temperatura maximă va fi de 11 grade, în timp ce minima va fi de minus un grad. De asemenea, vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

ALERTĂ METEO de ultimă oră! Iarna revine în forță: COD GALBEN de vânt și ninsori în 16 județe! HARTA ZONELOR AFECTATE
De Neptun TV 27 noiembrie 2018

Meterorologii anunță că vremea va fi deosebit de rece în toată țara, până vineri dimineață. Miercuri, Capitala și 16 județe intră sub cod galben de vânt și ninsori viscolite.

PROGNOZĂ METEO. Gerul cumplit lovește România - când revin ninsorile!
De Neptun TV 26 noiembrie 2018

Lapoviță, ninsoare și polei. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru următoarele zile. Nici în decembrie nu se anunță mai bine: precipitații excedentare în toată țara. Luni, 26 noiembrie, vremea va deveni în general închisă și temporar va ploua în vestul, centrul și nordul țării și local în rest.

O nouă AVERTIZARE METEO. Ploi, ninsori și intensificări ale vântului până miercuri
De Neptun TV 19 noiembrie 2018

ANM a actualizat avertizările meteo. Vor fi ploi, ninsori și intensificări ale vântului până miercuri dimineață.