vineri, 23 august 2019

ALERTĂ. Un TIR care transporta substanțe inflamabile, condus de un șofer BĂUT, s-a răsturnat

ALERTĂ. Un TIR care transporta substanțe inflamabile, condus de un șofer BĂUT, s-a răsturnat

Un TIR care transporta substanțe inflamabile pentru industria auto s-a răsturnat, duminică seară, pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, de la Vâlcele – Apahida, șoferul fiind băut. În zonă este pericol de poluare, după ce un butoi cu o tonă de substanță s-a scurs pe carosabil.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat, duminică seara, că traficul rutier este blocat pe ambele sensuri.

”Un accident rutier a avut loc pe varianta de ocolire a municipiului Cluj-Napoca de la Vâlcele – Apahida, unde un TIR care transporta diluant s-a răsturnat. Șoferului i s-au recoltat probe biologice și s-a constatat că avea o alcoolemie peste 1,20 mg/ l. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri. La fața locului sunt așteptați și reprezentanți ai Gărzii de Mediu întrucât în zonă este pericol de poluare”, a spus Morar. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a declarat, la rândul său, că TIR-ul transporta patru butoaie cu substanțe inflamabile folosite în industria auto, iar dintr-unul s-a scurs întreaga cantitate, de circa o tonă, iar din alt butoi doar o parte.

”Asigurăm măsurile PSI la fața locului, am intervenit cu trei autospeciale și un echipaj SMURD”, a spus Biriș.

 

Comenteaza aceasta stire