miercuri, 18 ianuarie 2017

Alexandra Stan a renunțat la concertele de sărbători pentru... Constanța. Ce mesaj le transmite artista fanilor - VIDEO

La final de an, cei mai mulţi artişti luptă din greu să prindă cât mai multe cântări ca să îşi rotunjească veniturile. Pentru constănţeanca noastră, Alexandra Stan, anul acesta contează mai mult să fie în sânul familiei, alături de toţi cei dragi. 2016 a fost cel mai de succes an al artistei, a călătorit acolo unde înainte doar visa, iar melodiile ei au ajuns în topurile radiourilor din străinătate. A fost răsplătită îndeajuns, spune cântăreaţa. Acum este vremea să se odihnească acasă, la malul mării.

loading...

Cu Alexandra ne-am întâlnit într-o cafenea din Constanța, într-o ipostază mult diferită față de cum eram obișnuiți.

Fără haine încorsetate, tocuri sau machiaj din abundență, artista s-a îmbrăcat cu o ținută pufoasă și a ales un look natural, care îi pune în evidență trăsăturile frumoase. A  tras linie după un an plin de provocări.

2016 a debutat în forță pentru cântăreața de la malul mării. „Yes, i did it mama” a fost piesa care a încântat radiourile din străinătate. Au urmat apoi și alte colaborări care i-au adus milioane de vizualizări pe Youtube.

În ceea ce privește viața personală, planurile sunt mari, iar un start bun ar putea fi chiar la Constanța, locul său de suflet.

Alexandra Stan speră ca anul care urmează să fie cel puțin la fel de bun ca 2016. La fel își dorește și pentru fanii ei.

loading...

Comenteaza aceasta stire

Ținute apreciate și criticate la Globul de Aur 2017 - GALERIE FOTO
De Lavinia Stanciu 9 ianuarie 2017

Ținutele vedetelor care au participat la festivalul Globul de Aur 2017 au fost apreciatem, dar și criticate de către specialiști.

Alexandra Stan a renunțat la concertele de sărbători pentru... Constanța. Ce mesaj le transmite artista fanilor - VIDEO
De Neptun TV 26 decembrie 2016

La final de an, cei mai mulți artiști luptă din greu să prindă cât mai multe cântări ca să își rotunjească veniturile. Pentru constănțeanca noastră, Alexandra Stan, anul acesta contează mai mult să fie în sânul familiei, alături de toți cei dragi.

Răspunsul incredibil al unui român la o postare a rapper-ului 50 Cent despre o veche tradiție românească - VIDEO
De Alin Tarnovschi 26 decembrie 2016

Rapperul american 50 Cent a încărcat pe pagina lui de Facebook un video scurt în care își arată uimrea față de jocul caprei, un obicei străvechi ce face parte din tradițiile de iarnă la români.

Celebrul cântăreț George Michael a murit la vârsta de 53 de ani - FOTO/VIDEO
De Alin Tarnovschi 26 decembrie 2016

Cântărețul și compozitorul George Michael, care a avut numeroase hit-uri cu grupul Wham în anii 1980 și mai târziu ca artist solo, a murit la vârsta de 53 de ani, transmit luni agențiile internaționale de presă, care îl citează pe agentul său.

CONSTANȚA. Zeci de familii nevoiașe au primit vizita Alexandrei Stan care a îndeplinit misiunea lui Moș Crăciun - VIDEO
De Neptun TV 24 decembrie 2016

În Constanța sunt, din păcate, zeci de familii nevoiașe care, în prag de sărbători, se gândesc cu groază că nu au ce să pună pe masa de Crăciun. Anul acesta, ecourile lor de disperare au ajuns la urechile moșului. De data aceasta, nu a mai venit costumat tradițional, ci a trimis-o pe Alexandra Stan, faimoasa cântăreață din Constanța, care i-a îndeplinit misiunea.

MISS WORLD 2016 - o tânără de 19 ani și-a adjudecat titlul petru cea mai frumoasă femeie din lume
De Ciprian Paraschivu 19 decembrie 2016

Miss Puerto Rico, o tânără de 19 ani, și-a adjudecat aseară titlul de Miss World 2016. Gala a avut loc în Oxon Hill, în apropiere de capitala Statelor Unite, Washington DC.