miercuri, 21 august 2019

Alexandra Stan a renunțat la concertele de sărbători pentru... Constanța. Ce mesaj le transmite artista fanilor - VIDEO

La final de an, cei mai mulţi artişti luptă din greu să prindă cât mai multe cântări ca să îşi rotunjească veniturile. Pentru constănţeanca noastră, Alexandra Stan, anul acesta contează mai mult să fie în sânul familiei, alături de toţi cei dragi. 2016 a fost cel mai de succes an al artistei, a călătorit acolo unde înainte doar visa, iar melodiile ei au ajuns în topurile radiourilor din străinătate. A fost răsplătită îndeajuns, spune cântăreaţa. Acum este vremea să se odihnească acasă, la malul mării.

Cu Alexandra ne-am întâlnit într-o cafenea din Constanța, într-o ipostază mult diferită față de cum eram obișnuiți.

Fără haine încorsetate, tocuri sau machiaj din abundență, artista s-a îmbrăcat cu o ținută pufoasă și a ales un look natural, care îi pune în evidență trăsăturile frumoase. A  tras linie după un an plin de provocări.

2016 a debutat în forță pentru cântăreața de la malul mării. „Yes, i did it mama” a fost piesa care a încântat radiourile din străinătate. Au urmat apoi și alte colaborări care i-au adus milioane de vizualizări pe Youtube.

În ceea ce privește viața personală, planurile sunt mari, iar un start bun ar putea fi chiar la Constanța, locul său de suflet.

Alexandra Stan speră ca anul care urmează să fie cel puțin la fel de bun ca 2016. La fel își dorește și pentru fanii ei.

Comenteaza aceasta stire