duminică, 21 iulie 2019

Alimentele care cresc predispoziția pentru boli fatale

Alimentele care cresc predispoziția pentru boli fatale

Un avocat cu peste 20 de ani experiență de instrumentat procese despre cazuri cu intoxicații alimentare, a decis să nu mai mănânce stridii, mâncare semi-preparată și lapte pasteurizat, din cauza faptului că acele produse cresc predispoziția consumatorilor la boli fatale, scrie Business Insider.

Marler a condus procese împotriva lanțului de fast-food Chipotle după ce au descoperit în produsele lor prezența bacteriei E coli și norovirus și apoi a început să scrie articole despre acest subiect.

Avocatul a câștigat mai mult de 600 de milioane de dolari pentru clienții cu cazuri de infecții alimentare și spune că aceste experiențe l-au convins că pentru anumite tipuri de mâncare nu merită să își asume riscul mâncându-le.

Printre alimentele pe care Marler le-a eliminat din alimentația sa se numără stridiile, fructele și legumele gata spălate și ambalate, muguri sau vlăstari nefierți sau necopți, carnea medium cooked, sucurile nepasteurizate și ouăle crude.

Comenteaza aceasta stire