joi, 22 august 2019

Amazon a creat un gadget care îți face viața mai ușoară. Ce poate să facă Alexa în locul tău?

Amazon a creat un gadget care îți face viața mai ușoară. Ce poate să facă Alexa în locul tău?

Inginerii de la Amazon au construit un gadget care poate fi controlat numai prin voce și care poate executa numeroase comenzi care îți fac viața mult mai ușoară!

Cei de la Amazon spun că speakerul cilindric este în permanentă conectat la cloud și va oferi informații, muzică, știri, vremea și multe alte lucruri pe care i le ceri. Dispozitivul poate să își audă userii aflați în cealaltă parte a camerei, fiind practic un asistent personal precum Siri.

Echo își ascultă utilizatorul folosindu-se de șapte microfoane și poate să înțeleagă o voce chiar și când e dat drumul la muzică. Acest speaker produce audio la 360 de grade, putând să umple o întreagă camera.

Va putea reda muzică de pe Amazon Prime Music, iHeartRadio și TuneIn Plus. Este și compatibilă Bluetooth, făcând pozibila redarea de pe Spotify, Pandora și alte aplicații audio.

Poți să îi pui întrebări și să primești răspunsuri de pe Wikipedia. Desigur, Siri, Google Now și Cortana pot face același lucru, însă cei de la Amazon consideră că un asemenea lucru nu trebuia să lipsească din sufrageria oamenilor. Asistentul creat de Amazon are și un nume: Alexa.

Acesta trebuie spus atunci când vrei să 'trezești' speakerul. Echo nu va funcționa cu baterii, acesta fiind un alt indiciu că Amazon vrea că acest dizpozitiv să fie în casă oamenilor în permanentă.

Amazon Echo este disponibil la prețul de 50 de dolari, însă momentan poate fi comandat doar în Statele Unite ale Americii.

Comenteaza aceasta stire