vineri, 16 noiembrie 2018

Ana Porgras, retragere la numai 18 ani

Ana Pogras a decis să pună capăt carierei sale la numai 18 ani și cu doar șase luni înainte de prima sa participare la o Olimpiadă. Gimnasta clubului Farul a părăsit cantonamentul de la Izvorani și a mers acasă la Bârlad iar de aici și-a făcut publică decizia de a spune adio unei cariere care se anunța plină de performanțe deosebite. Accidentările suferite în ultimul an și programul de antrenament extrem de dificil sunt principalele motive ce au condus la această hotărâre, una definitivă și irevocabilă.
Potrivit unor surse din cadrul federației, Porgras nu s-a adaptat stilului de lucru impus de coordonatorii lotului, Octavian Belu și Mariana Bitang. Ana Porgras era considerată una din sportivele cu șanse mari la o medalie olimpică. La numai 18 ani, ea se poate lăuda cu performanțe extraordinare la senioare, un titlu mondial obținut în 2010 la bârnă, un bronz la Europene cu echipa și un alt loc trei, cu an înainte la Mondiale, în proba de paralele.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!
De Neptun TV 10 noiembrie 2018

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.

Simona Halep, a doua distincție în România. Arhiepiscopia Tomisului îi oferă Crucea Sf. Andrei
De Neptun TV 6 noiembrie 2018

Simona Halep a devenit, luni, Ambasador al Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), fiind primul titlu de acest fel pe care instituția îl decernează unui sportiv român. Halep a spus că distincția este specială și diferită.

Simona Halep este lider. WTA a anunțat clasamentul de final de an
De Neptun TV 5 noiembrie 2018

În această săptămână, Irina Begu se află pe locul 66, Ana Bogdan pe 71, Monica Niculescu pe 78, iar Sorana Cirstea pe 85. Cele patru jucătoare mai pot înregistra modificări în clasament până la finalul anului.

Simona Halep a devenit prima jucătoare din lume care a primit trofeul Chris Evert
De Neptun TV 27 octombrie 2018

Simona Halep a cucerit în acest an trei trofee, la Shenzhen, Roland Garros și Montreal, și a mai pierdut trei finale, la Australian Open, Roma și Cincinnati.

DOLIU în sportul românesc! Un renumit fotbalist a încetat din viață
De Neptun TV 21 octombrie 2018

Balaci a debutat la Universitatea Craiova în august 1973 și a a contribuit la primul titlu de campioană al echipei din Craiova. A câștigat trei titluri naționale și patru Cupe ale României și a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului în două rânduri: 1981 și 1982. În prima ligă are 347 de meciuri și 84 de goluri, la Universitatea Craiova, FC Olt Scornicești și Dinamo București.

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor: 'Spatele meu nu este bine'!
De Neptun TV 18 octombrie 2018

Simona Halep nu a reușit să învingă lupta cu problemele la spate și a fost nevoită să se retragă și de la ultima competiție din acest an, Turneul Campioanelor.