duminică, 22 iulie 2018

Ana Porgras, retragere la numai 18 ani

Ana Pogras a decis să pună capăt carierei sale la numai 18 ani și cu doar șase luni înainte de prima sa participare la o Olimpiadă. Gimnasta clubului Farul a părăsit cantonamentul de la Izvorani și a mers acasă la Bârlad iar de aici și-a făcut publică decizia de a spune adio unei cariere care se anunța plină de performanțe deosebite. Accidentările suferite în ultimul an și programul de antrenament extrem de dificil sunt principalele motive ce au condus la această hotărâre, una definitivă și irevocabilă.
Potrivit unor surse din cadrul federației, Porgras nu s-a adaptat stilului de lucru impus de coordonatorii lotului, Octavian Belu și Mariana Bitang. Ana Porgras era considerată una din sportivele cu șanse mari la o medalie olimpică. La numai 18 ani, ea se poate lăuda cu performanțe extraordinare la senioare, un titlu mondial obținut în 2010 la bârnă, un bronz la Europene cu echipa și un alt loc trei, cu an înainte la Mondiale, în proba de paralele.

Comenteaza aceasta stire

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

CUPA MONDIALĂ 2018. Franța este noua campioană mondială la fotbal!
De Mediafax 15 iulie 2018

A 21-a ediție a Campionatului Mondial a ajuns la sfârșit. Finala mare, Franța - Croația, are loc după un drum lung străbătut de ambele echipe.

CM 2018. Nebunie pe străzile din Zagreb - croații au sărbătorit calificarea naționalei în finala Cupei Mondiale! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 12 iulie 2018

Cea mai mare performanță sportivă din istoria Croației a scos în stradă, azi noapte, sute de mii de oameni pe străzi.

Viitorul Constanța, prima echipă românească care debutează în cupele europene - diseară joacă în Luxemburg!
De Neptun TV 12 iulie 2018

Viitorul Constanța e prima echipă românească care debutează în cupele europene.

Simona Halep își păstrează locul 1 în lume și după Wimbledon. Wozniacki a fost eliminată
De Neptun TV 5 iulie 2018

Simona Halep va rămâne numărul 1 mondial indiferent cât de departe va ajunge la Wimbledon.

CONSTANȚA. Spectacol la turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3
De Neptun TV 3 iulie 2018

Tribune pline, echipe de top din Europa și un concurs de slam-dunk de excepție au transformat turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3, găzduit de Constanța, într-un spectacol total.