duminică, 23 septembrie 2018

Ana Porgras, retragere la numai 18 ani

Ana Pogras a decis să pună capăt carierei sale la numai 18 ani și cu doar șase luni înainte de prima sa participare la o Olimpiadă. Gimnasta clubului Farul a părăsit cantonamentul de la Izvorani și a mers acasă la Bârlad iar de aici și-a făcut publică decizia de a spune adio unei cariere care se anunța plină de performanțe deosebite. Accidentările suferite în ultimul an și programul de antrenament extrem de dificil sunt principalele motive ce au condus la această hotărâre, una definitivă și irevocabilă.
Potrivit unor surse din cadrul federației, Porgras nu s-a adaptat stilului de lucru impus de coordonatorii lotului, Octavian Belu și Mariana Bitang. Ana Porgras era considerată una din sportivele cu șanse mari la o medalie olimpică. La numai 18 ani, ea se poate lăuda cu performanțe extraordinare la senioare, un titlu mondial obținut în 2010 la bârnă, un bronz la Europene cu echipa și un alt loc trei, cu an înainte la Mondiale, în proba de paralele.

Comenteaza aceasta stire

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.

Simona Halep nu este singura jucătoare de top care părăsește US Open. După înfrângerea suferită de Angelique Kerber, avantajul româncei în fruntea ierarhiei WTA crește
De Neptun TV 2 septembrie 2018

Dar Cibulkova a fost mai puternică, a eliminat lierul mondial în turul al treilea, iar victoria slovacei e sinonimă cu finalul emoțiilor pentru constănțeancă.

Derby 'în familie' în turul 3 la US Open. Surorile Williams se vor înfrunta din nou, pentru a 30-a oară în 20 de ani
De Mediafax 30 august 2018

Surorile Williams vor juca meciul direct cu numărul 30, vineri, în turul trei la US Open 2018.

Horia Tecău a revenit în forță după accidentare! Constănțeanul, campion la Winston Salem!
De Neptun TV 25 august 2018

Veste bună dinspre Horia Tecău (33 de ani, 15 ATP, la dublu). Constănțeanul a câștigat, alături de olandezul Jean-Julien Rojer (37 de ani, 9 ATP, la dublu) primul trofeu de la revenirea în circuit, la Winston Salem, în Statele Unite ale Americii, competiție la care triumfase și în 2017.