marţi, 19 februarie 2019

ANAF scoate la licitație mai multe mașini de lux la prețuri mai mult decât accesibile - GALERIE FOTO

ANAF scoate la licitație mai multe mașini de lux la prețuri mai mult decât accesibile - GALERIE FOTO

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la licitație mai multe autoturisme de lux, printre care Maserati și Jaguar, la prețuri mai mult decât accesibile.

Potrivit unui comunicat al ANAF, licitația va avea loc pe data de 27 aprilie, ora 11.00, în București, strada Lucrețiu Pătrășcanu, nr. 10, sector 3, corp B, la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Ilfov.

Primul autoturism scos la licitație este un Maserati Quattroporte, fabricat în anul 2005, ce dispune de un motor cu o capacitate cilindrică de 4244 cmc, pe benzină și care are un preț de pornire de 53.100 de lei.

Un alt Maserati Quattroporte, fabricat în anul 2004, cu motor de 4,2 litri, pe benzină, este scos la vânzare pentru 47.250 de lei.

De asemenea, un Jaguar XKR Supercharged, fabricat în 2008, cu motor de 4196 cmc, benzină, este scos la licitație pentru 37.500 de lei.

Cei interesați mai pot cumpăra la licitație un Kia Cee'd 1.6 CRDi EX, fabricat în 2008, diesel, la un preț de pornire de 17.250 de lei.

Ultimul autoturism ce va fi scos la licitație este un Mitsubishi Montero, fabricat în 2006, 3.200 cmc, diesel, care are un preț de 18.896 de lei.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Sfaturi de la polițiști pentru circulație în siguranță pe vreme rea! Nu vă angajați în depășiri riscante
De Neptun TV 12 februarie 2019

Pentru o călătorie în siguranță, în contextul avertizărilor meteorologice, polițiștii vă sfătuiesc să circulați cu viteză redusă și să nu vă angajați în depășiri riscante.

Mii de vehicule verificate în trafic de RAR anul trecut prezentau pericol de accidente. Componentele la care au fost descoperite cele mai multe probleme
De Mediafax 11 februarie 2019

Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara, și a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme, informează un comunicat al autorității.

ATENȚIE, ȘOFERI! Schimbări ale taxei de drum pentru transportatorii care circulă în Ungaria, din 3 februarie
De Neptun TV 29 ianuarie 2019

MAE anunță că, de la 3 februarie, transportatorii care tranzitează Ungaria vor fi obligați să introducă noi informații în sistemul de colectare a taxelor de drum HU-GO, precum marca autovehicului, certificatul de înmatriculare și anul fabricației, pentru verificarea încadrării în normelor de poluare