marţi, 25 iunie 2019

Analiștii Financial Times: zona Euro se va prăbuși în câteva zile

Analiștii Financial Times: zona Euro se va prăbuși în câteva zile

Zona Euro se va prăbuși în câteva zile. Potrivit cotidianului Financial Times, moneda euro va dispărea, deoarece situația financiară a țărilor europene se înrăutățește pe zi ce trece. Săptămâna trecută, criza a ajuns la un nou apogeu, motiv pentru care tot mai mulți cred că este iminent colapsul Zonei euro. Acest lucru este cauzat de criza de lichidități cu care se confruntă băncile în urma datoriilor de stat. Conform cotidianului american, piața obligațiunilor guvernamentale din Zona euro a încetat să mai funcționeze. Instituțiile bancare din Europa găsesc destul de greu finanțare, iar acest lucru poate conduce la o criză a creditelor. De curând, fostul șef al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare a declarat că moneda euro ar putea dispărea până la Crăciun, dacă măsurile împotriva crizei nu vor fi adoptate la nivel european.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.

CRIZĂ politică în Rep. Moldova. Parlamentul a fost dizolvat. Alegeri anticipate în 6 septembrie
De Mediafax 9 iunie 2019

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat temporar din funcție în urma unei decizii CCM, a declarat că există două soluții la criza politică actuală, organizarea de proteste masive sau presiunea din partea partenerilor externi.

Momente emoționante: Polițist german, în lacrimi după ce a ajutat românii din diaspora să voteze. Clipul, preluat de Poliția din Munchen! VIDEO
De Mediafax 29 mai 2019

Într-un clip postat de unul din românii care au așteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, Marius Șortan, se observă cum românii scandează ”Polizei! Danke polizei!” și îi aplaudă pe polițiștii germani care au lărgit perimetrul instituției cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.