sîmbătă, 20 iulie 2019

Andreea Mitu a fost 'regina balului' la Bucharest Open Party

Andreea Mitu a fost 'regina balului' la Bucharest Open Party

Andreea Mitu radiază de fericire după ce a aflat că va concura la Jocurile Olimpice. Aseară, jucătoarea română a luat titlul neoficial de Miss la petrecerea BRD Bucharest Open, organizată la un club din Capitală.

Vestea că va participa la Rio în proba de dublu, alături de Raluca Olaru, a făcut-o pe Andreea Mitu să treacă mai ușor peste înfrângerea suferită în fața Monicăi Niculescu la BRD Bucharest Open.

Organizatorii turneului le-au pregătit o petrecere jucătoarelor, iar Andreea a fost regina balului! Chiar dacă recunoaște că se simte mai confortabil fără tocuri.

Andreea a purtat o rochie albă elegantă și a atras toate privirile.

Halep nu a participat la petrecere. Simona a fost însă în centrul atenției la Arenele BNR, unde a dat toată ziua autografe și s-a fotografiat cu sutele de fani de toate vârstele, care au așteptat la o coadă uriașă pentru a vorbi chiar și câteva secunde cu cea mai bună tenismenă română a momentului.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.