luni, 19 august 2019

ANGAJĂRI LA M.A.I. Mii de locuri pentru polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră

ANGAJĂRI LA M.A.I. Mii de locuri pentru polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) organizează, pentru prima dată, admitere la școlile de agenți și subofițeri, în luna ianuarie, scoțând la concurs peste 2.800 de locuri, masura fiind luată în contextul deficitului de personal pe care ministerul îl are.

Vor fi scoase la concurs 2.880 de locuri, astfel: 1.600 pentru agenți de poliție, 700 pentru subofițeri jandarmi, 300 pentru subofițeri pompieri și 280 pentru polițiști de frontieră”, reiese dintr-un comunicat transmis de către Ministerul Afacerilor Interne

Fiecare școală postliceală a ministerului va organiza concursul de admitere în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, conform graficelor stabilite la nivelul fiecărei unități. Tematica și bibliografia de concurs, etapele de înscriere a candidaților și planificarea probelor de concurs se vor afișa pe site-ul oficial al fiecărei unități de învățământ.

Recomandare: 164 de percheziții pentru destructurarea unor grupări infracționale: droguri, bani și echipamente IT confiscate

Recrutarea candidaților se realizează, în funcție de domiciliu, respectiv reședința acestora, de către departamentele de resurse umane de la nivelul unităților teritoriale și centrale ale Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Inspectoratului General al Jandarmeriei și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Cererile-tip de înscriere pentru admitere în sesiunea ianuarie 2018 se depun de către candidați la departamentele de resurse umane până la data de 5 decembrie 2017. Candidații depun documentele necesare pentru constituirea dosarelor de recrutare, inclusiv actele de studii corespunzătoare.

Comenteaza aceasta stire