marţi, 16 iulie 2019

Angajări la Spitalul de Urgență Constanța! Zeci de posturi de asistenți medicali, infirmieri, brancardieri și îngrijitoare scoase la concurs!

Angajări la Spitalul de Urgenţă Constanţa! Cea mai mare unitate medicală din judeţ a scos la concurs zeci de posturi de asistent medical, infirmieri, brancardieri şi îngrijitoare. Astăzi, la spital a avut loc concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical.

Zeci de persoane s-au prezentat în această dimineață la Spitalul Județean Constanța, în speranța că vor prinde un post de asistent medical. Printre candidați s-au numărat infirmiere care între timp și-au continuat studiile pentru un post mai bun, dar și asistente care au lucrat până acum în mediul privat.    

Pentru postul de asistent au fost scoase la concurs 21 de posturi pentru care se luptă 45 de candidați.  

Dacă până în urmă cu un an, posturile în sistemul medical încă erau blocate și se făcea o singură angajare la șapte locuri libere, acum se pot scoate la concurs exact numărul necesar pentru desfășurarea activității în condiții normale.

'Spitalul Județean Constanța are nevoie de cadre. Volumul de muncă este foarte mare și considerăm că este loc de mai mult personal', explică dr. Cătălin Grasa, manager SCJU Constanța.

La sfârșitul lunii iulie au avut loc concursuri pentru ocuparea posturilor de infirmieri, brancardieri și îngrijitoare. 

Comenteaza aceasta stire