miercuri, 21 august 2019

Aniversare dulce la Constanța: cofetăriile Angelo, la 25 de ani de activitate

Grupul de firme Angelo, deținătorul lanțului de cofetării cu același nume, a marcat împlinirea a 25 de ani de activitate. 

'Dacă fac un arc peste timp și mă întorc în anul 1992, exact pe această dată am înființat prima firmă, care era un copil mic, cu doi oameni, iar astăzi am ajuns la cifra de 250 de oameni', a declarat Paula Vals, manager general Grupul de firme Angelo.

La eveniment au participat parteneri, colaboratori, dar și oficialități din Dobrogea. Invitații au putut degusta prăjiturile și produsele de patiserie Angelo. Vedete în spectacolul plin de culoare și gust au fost produsele din gama Moesis by Angelo.

Vorbim despre dulceața de vișine, gemul de prune, zacusca sau tocana de legume, produse care fac parte din segmentul premium al cofetăriilor. Angelo este unul dintre cei mai mari producători de prăjituri și produse de patiserie din Dobrogea. Compania deține un lanț de cofetării, magazine, două fabrici și are o cifră de afaceri de 6 milioane de euro.

Produsele Angelo sunt distribuite zilnic în mai multe județe din țară, dar și în București.

Comenteaza aceasta stire

REPORTER SPECIAL. Primarul Decebal Făgădău, în direct la Neptun TV - află cât va fi prețul gigacaloriei în această iarnă, dar și despre alte proiecte ale primăriei!
De Neptun TV 31 iulie 2019

În această seară, începând cu ora 20.00, la emisiunea Reporter Special, invitat va fi primarul Constanței, Decebal Făgădău