luni, 22 aprilie 2019

Aniversare dulce la Constanța: cofetăriile Angelo, la 25 de ani de activitate

Grupul de firme Angelo, deținătorul lanțului de cofetării cu același nume, a marcat împlinirea a 25 de ani de activitate. 

'Dacă fac un arc peste timp și mă întorc în anul 1992, exact pe această dată am înființat prima firmă, care era un copil mic, cu doi oameni, iar astăzi am ajuns la cifra de 250 de oameni', a declarat Paula Vals, manager general Grupul de firme Angelo.

La eveniment au participat parteneri, colaboratori, dar și oficialități din Dobrogea. Invitații au putut degusta prăjiturile și produsele de patiserie Angelo. Vedete în spectacolul plin de culoare și gust au fost produsele din gama Moesis by Angelo.

Vorbim despre dulceața de vișine, gemul de prune, zacusca sau tocana de legume, produse care fac parte din segmentul premium al cofetăriilor. Angelo este unul dintre cei mai mari producători de prăjituri și produse de patiserie din Dobrogea. Compania deține un lanț de cofetării, magazine, două fabrici și are o cifră de afaceri de 6 milioane de euro.

Produsele Angelo sunt distribuite zilnic în mai multe județe din țară, dar și în București.

Comenteaza aceasta stire

Senatorul Ștefan Mihu și deputatul George Vișan, întâlnire cu membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate Filiala Constanța
De Neptun TV 6 aprilie 2019

Principalele teme abordate sunt legate de nemulțumirile cadrelor militare disponibilizate, legate de reglementările privind pensiile, respectiv Legea nr. 223/2015 a rezerviștilor militari și cele ulterioare - OUG nr. 57/2015, OUG nr. 59/2017 și mai recent OUG nr. 114/2018.

Deputatul constănțean George Vișan, prezent la Adunarea Parlamentară a Cooperarii Economice a Mării Negre de la Istanbul
De Neptun TV 2 aprilie 2019

Deputatul constănțean a luat cuvântul în cadrul întâlnirii și a punctat în discursul său câteva dintre obiectivele țării noastre pentru dezvoltarea și maximizarea potențialului oferit de regiunea Mării Negre.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu, interpelare către premierul Viorica Dăncilă în legătură cu fenomenul mamelor minore din România
De Neptun TV 26 martie 2019

Obiectul interpelării îl reprezintă dimensiunile alarmante ale fenomenului mamelor minore din România.