duminică, 21 iulie 2019

Antena 1 nu va mai difuza emisiunea 'Un show păcătos'

Antena 1 nu va mai difuza emisiunea 'Un show păcătos'

'Un show păcătos' a fost scos din grila postului Antena 1 după aproape un deceniu. Realizatorul Dan Capatos a făcut anunțul în ultima ediție și a precizat că anul viitor va reveni cu un alt proiect, fără a oferi însă detalii.

Joi, 15 decembrie, Dan Capatos a prezentat ultimul episod al emisiunii-tabloid „Un show păcătos“, afirmând că emisiunea dispare în plină glorie, când domină piața de divertisment pe tronsonul de late night, notează adevarul.ro.

Totuși, realizatorul a precizat și că decizia este una gândită foarte bine și și-a asigurat fanii că în 2017 va reveni, alături de actuala echipă, pe micile ecrane tot cu o emisiune de seară care va păstra același „spirit“.

"Este ultima seară de «show păcătos» din istoria acestei emisiuni. Această poveste care a început acum nouă ani se termină în această seară, asta neînsemnând că noi nu mergem mai departe. Însă în astfel de momente există o stare specială, mai ales pentru cel care a creat acest brand, pentru că «Un show păcătos» e un brand creat de la zero pe piața show-urilor de divertisment, nu a copiat nimic, ba din contră, nu spun vorbe mari când afirm că a revoluționat industria de divertisment de la această oră - a late night-urilor, poftim - tocmai pentru că a fost atipic. Aici au avut loc multe lucruri, multe dintre ele hulite, multe dintre ele apreciate, însă toate la un loc au creat această stare de spirit. Din ianuarie spiritul acestei emisiuni se va întoarce sub o altă formă, însă «Un show păcătos» își oprește aventura în această seară. Este o decizie gândită, practic «Un show păcătos» dispare în culmea gloriei, în momentul în care domină piața, așa cum a făcut-o încă de la primul sezon. E show-ul care a înlăturat orice fel de concurență și a ieșit întotdeauna învingător. Pentru asta vă mulțumim, meritați să ne plecăm înaintea voastră pentru dragostea pe care ne-ați acordat-o și pentru că ne-ați stat alături 18 sezoane“, a explicat Capatos.

Comenteaza aceasta stire