joi, 18 octombrie 2018

Anunțul care a creat PANICĂ printre CONSTĂNȚENI! 'O femeie umblă cu o seringă cu acul infectat pentru a înțepa oameni nevinovați!' Ce spune Poliția în acest caz

Anunțul care a creat PANICĂ printre CONSTĂNȚENI! 'O femeie umblă cu o seringă cu acul infectat pentru a înțepa oameni nevinovați!' Ce spune Poliția în acest caz

Un anunț care circulă pe rețelele de socializare a creat panică printre constănțeni. Potrivit acestuia, o bătrână care circulă cu mijloacele de transport în comun ar fi înțepat cu o seringă mai multe persoane care se aflau în autobuz. Totul s-ar fi petrecut în stația de la autogară.

Faptele ne-au fost semnalate de un cititor al Reporter Neptun TV, pe pagina noastră de Facebook, care a declarat că prietena sa a fost la un pas să fie înțepată. 

"A înțepat-o pe o tipă care stătea cu mine pe scaun în RATC, doar că ea stătea la margine, iar eu la geam", a declarat aceasta.

Tot potrivit mesajului, mai multe persoane ar fi depus plângeri la Poliție. Femeia care recurge la astfel de gesturi ar fi în vârstă, de statură mică, cu părul brun, tunsă scurt.

Deocamdată Poliția nu a făcut nicio declarație în acest caz.

UPDATE 16:50 Reporterii Neptun TV au luat legătura cu Poliția Constanța pentru a solicita un răspuns cu privire la acest caz, mai ales că în mesajul primit pe Facebook se asigura faptul că au fost depuse plângeri cu privire la acest caz. Poliția ne-a comunicat însă că până la această oră nu a fost depusă nicio plângere de către vreo persoană vătămată.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

TULCEA. Polițist de frontieră găsit împușcat în cap - bărbatul a lăsat un bilet de adio pentru soția sa!
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Din primele verificări, în buzunarul acestuia a fost găsit un bilet către soție prin care își justifica gestul.

Momentul în care Elena Udrea a fost reținută pe stradă, în Costa Rica! VIDEO
De Neptun TV 4 octombrie 2018

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute miercuri de autoritățile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României, potrivit unui anunț al Organismului de Investigații Judiciare din Costa Rica.