miercuri, 18 ianuarie 2017

Apariție șocantă pe plaja 'Șarpele Roz' din Mamaia: un tânăr s-a dezbrăcat complet în fața a zeci de oameni, printre care și copii - GALERIE FOTO

loading...
Apariție șocantă pe plaja 'Șarpele Roz' din Mamaia: un tânăr s-a dezbrăcat complet în fața a zeci de oameni, printre care și copii - GALERIE FOTO

Apariție șocantă, astăzi, pe o plajă din centrul stațiunii Mamaia.

În timp ce pe șezlonguri și în apă se aflau zeci de oameni, inclusiv copii, un tânăr s-a dezbrăcat complet, a făcut o baie în mare și a revenit pe nisip. El a stat câteva minute dezbrăcat, timp în care cei aflați pe plajă s-au oripilat.

La un moment dat, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, s-a apropiat de el și a încercat să îl convingă să se îmbrace.

'Băi nesimțitule, îmbracă-te că îmi bagi baba în călduri', i-a spus bărbatul. Tentativa acestuia a fost, însă, fără succes.

Văzând că bărbatul nu a reușit să îl convingă pe tânăr să se îmbrace, două femei au decis să... ia taurul de coarne.

Astfel, după un schimb de replici cu cele două femei, tânărul s-a îmbrăcat și a plecat. Victorioase că l-au alungat pe exhibiționist, dar dezamăgite că nu prea era dotat.

Totul s-a întâmplat pe plaja din dreptul localului 'Șarpele Roz'.

Galerie foto

loading...

Comenteaza aceasta stire

Fosta perlă a litoralului a fost cumpărată de cel mai mare investitor în turismul de la mare!
De Neptun TV 21 decembrie 2016

Lanțul Phoenicia, deținut de Mohammad Murad, cel mai mare investitor în turismul de pe litoral, a cumpărat astăzi de la Josef Goschy fosta "perlă a litoralului", complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din stațiunea Olimp. Valoarea tranzacției a fost de aproximativ 10 milioane de euro, iar Murad spune că va mai investi alte 15 milioane de euro pentru a-i reda complexului din Olimp gloria de odinioară.