duminică, 19 februarie 2017

Apariție șocantă pe plaja 'Șarpele Roz' din Mamaia: un tânăr s-a dezbrăcat complet în fața a zeci de oameni, printre care și copii - GALERIE FOTO

loading...
Apariție șocantă pe plaja 'Șarpele Roz' din Mamaia: un tânăr s-a dezbrăcat complet în fața a zeci de oameni, printre care și copii - GALERIE FOTO

Apariție șocantă, astăzi, pe o plajă din centrul stațiunii Mamaia.

În timp ce pe șezlonguri și în apă se aflau zeci de oameni, inclusiv copii, un tânăr s-a dezbrăcat complet, a făcut o baie în mare și a revenit pe nisip. El a stat câteva minute dezbrăcat, timp în care cei aflați pe plajă s-au oripilat.

La un moment dat, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, s-a apropiat de el și a încercat să îl convingă să se îmbrace.

'Băi nesimțitule, îmbracă-te că îmi bagi baba în călduri', i-a spus bărbatul. Tentativa acestuia a fost, însă, fără succes.

Văzând că bărbatul nu a reușit să îl convingă pe tânăr să se îmbrace, două femei au decis să... ia taurul de coarne.

Astfel, după un schimb de replici cu cele două femei, tânărul s-a îmbrăcat și a plecat. Victorioase că l-au alungat pe exhibiționist, dar dezamăgite că nu prea era dotat.

Totul s-a întâmplat pe plaja din dreptul localului 'Șarpele Roz'.

Galerie foto

loading...

Comenteaza aceasta stire

Cum arată noul clip de promovare al stațiunii Mamaia - VIDEO
De Alin Tarnovschi 18 februarie 2017

Clipul de prezentare al stațiunii Mamaia a fost lansat. Asociația Litoral - Delta Dunării a postat pe internet clipul ce a fost lansat oficial la Târgul de Turism al României.

Goana după oferte la Târgul de Turism din Capitală - VIDEO
De Neptun TV 17 februarie 2017

Mai sunt câteva luni bune până începe sezonul estival, însă românii se grăbesc să caute cele mai bune oferte la Târgul de Turism, din Capitală. Fie că aleg destinațiile clasice, fie pe cele exotice, vizitatorii vor să se asigure că vor pleca în vacanța mult dorită.