duminică, 27 mai 2018

Apariție șocantă pe plaja 'Șarpele Roz' din Mamaia: un tânăr s-a dezbrăcat complet în fața a zeci de oameni, printre care și copii - GALERIE FOTO

Apariție șocantă pe plaja 'Șarpele Roz' din Mamaia: un tânăr s-a dezbrăcat complet în fața a zeci de oameni, printre care și copii - GALERIE FOTO

Apariție șocantă, astăzi, pe o plajă din centrul stațiunii Mamaia.

În timp ce pe șezlonguri și în apă se aflau zeci de oameni, inclusiv copii, un tânăr s-a dezbrăcat complet, a făcut o baie în mare și a revenit pe nisip. El a stat câteva minute dezbrăcat, timp în care cei aflați pe plajă s-au oripilat.

La un moment dat, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, s-a apropiat de el și a încercat să îl convingă să se îmbrace.

'Băi nesimțitule, îmbracă-te că îmi bagi baba în călduri', i-a spus bărbatul. Tentativa acestuia a fost, însă, fără succes.

Văzând că bărbatul nu a reușit să îl convingă pe tânăr să se îmbrace, două femei au decis să... ia taurul de coarne.

Astfel, după un schimb de replici cu cele două femei, tânărul s-a îmbrăcat și a plecat. Victorioase că l-au alungat pe exhibiționist, dar dezamăgite că nu prea era dotat.

Totul s-a întâmplat pe plaja din dreptul localului 'Șarpele Roz'.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Zeci de mii de tineri petrec pe litoral! Mamaia și Vama Veche, în topul preferințelor!
De Neptun TV 30 aprilie 2018

Zeci de mii de tineri se află zilele acestea pe litoral, în miniacanța de 1 Mai, pentru ei fiind pregătite festivaluri de muzică, gastronomice și de bere, întreceri de mașini și multe concerte, cele mai aglomerate stațiuni fiind și în acest an Mamaia și Vama Veche.

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Tot ce trebuie să știi despre evenimentele de pe litoral! Vezi orarul autobuzelor RATC, traseul curselor speciale și agenda petrecerilor de la malul mării!
De Neptun TV 27 aprilie 2018

Orarul autobuzelor RATC, traseul curselor speciale cu autobuzele etajate, petrecerile câmpenești, festivalurile și concertele de pe litoral fac agenda completă pentru turiștii de 1 Mai.