marţi, 16 iulie 2019

Apel umanitar pe Facebook! O studentă la Medicină din Constanța are nevoie de ajutorul nostru!

Apel umanitar pe Facebook! O studentă la Medicină din Constanța are nevoie de ajutorul nostru!

O tânără în vârstă de 21 de ani, din Constanța, studentă la Medicină, are nevoie de ajutorul nostru după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă.

Prietenii Dianei Popescu au postat pe Facebook un anunț și au rugat pe toți cei interesați să o ajute pe tânără, dar și să distribuie postarea astfel încât să ajungă la cât mai multe persoane.

"Ea este Diana Popescu, o tânără frumoasă, de 21 de ani, studentă la medicină….Totul este minunat până aici, mai bine spus totul a fost minunat până ieri…

Pentru că ieri, Diana a primit un diagnostic crunt, de ieri Diana a primit o provocare prin care orice om, oricât de puternic ar fi, nu poate trece singur. De ieri este diagnosticată cu: Osteosarcom de coapasă dr. cu determinări secundare pulmonare și mamare……Și astfel un suflet care se pregătea să se lupte cu suferința de pe poziția de medic va trebui să o privească în față de pe poziția de pacient….
Iar noi…noi trebuie și putem să-i fim alături…

Pentru început are nevoie de investigații mai amănunțite pe care le poate face la o clinică din Turcia, Anadolu. Orice mic ajutor contează. Să-i fim alături Dianei. Acesta este contul ei…..cu orice sumă, cât de mica, Diana poate fi mai aproape de posibilitatea de a face un tratament corespunzător. Nu uitați orice sumă și cu cât mai repede cu atât mai bine….

RAIFFEISEN BANK S.A. 
CONT: RO08 RZBR 0000 0600 1900 4101 CURENT LEI , Diana Popescu

ORICE SHARE CONTEAZĂ ENORM", se arată în postarea Laviniei, o tânără din Constanța.

sursa foto: Facebook.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire