sîmbătă, 29 aprilie 2017

Apelul la solidaritate al mămicilor din Constanța: 'Din păcate, mult de trăit nu mai au!'

loading...
Apelul la solidaritate al mămicilor din Constanța: 'Din păcate, mult de trăit nu mai au!'

O mămică din Constanța a lansat un apel la solidaritate pentru toți constănțenii. Internată la Spitalul Județean Constanța, femeia a povestit, într-o postare pe Facebook, că doi bebeluși părăsiți sunt într-o stare jalnică și au nevoie de haine, scutece sau lapte praf.

"Buna ziua mamici! De curand am fost internata la spitalul judetean cu bebele meu pentru o bronsiolita...  Din pacate am avut sansa sa vad si doi bebelusi de 6 lunite parasiti de mamica lor... Și iar din pacate sunt in stare jalnica, foarte slabuti la 6 luni au 4.500 gr,de la atata suferinta nu mai stiu sa perceapa fericirea,un zambet nimic... Doar plans,mancat si sa isi faca nevoile... Daca sunt mamici cand au hainute,scutece,lapte praf sa doneze acum in prag de sarbatori ar fi foarte minunat! O sa se bucure pe lumea cealalta pentru ca din pacate mult de trait nu mai au", a scris femeia pe Facebook.

loading...

Comenteaza aceasta stire

'Sfârșitul Nopții' a ajuns la malul Mării Negre! Cea mai bună carte a anului 2016 a fost lansată la Constanța - VIDEO
De Ioana Paidos 10 aprilie 2017

Cea mai bună carte a anului 2016, desemnată de cititori, a fost lansată în Constanța. „Sfârșitul nopții“, scrisă de jurnalista Petronela Rotar, cuprinde povești reale îmbrăcate în fantezie, narațiuni care au ajuns rapid la sufletul cititorilor.

Trotuarul senzorial, un proiect unic în România destinat copiilor speciali, a fost inaugurat la Constanța - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 5 aprilie 2017

Adrian Gemănaru, psihologul român nominalizat, anii trecuți, la World Autism Festival, a elaborat un nou proiect destinat copiilor cu nevoi speciale din Constanța.

Povestea emoționantă a bărbatului abandonat de șapte luni în spitalul din Medigdia - VIDEO
De Cristi Popovici 3 aprilie 2017

Destin crunt pentru un bărbat din Iași. Omul a fost uitat de rude și de cei doi copii și stă abandonat, de 7 luni, în spitalul din Medigidia. A ajuns aici în toamnă, când i s-a făcut rău pe stradă și a fost preluat de o ambulanță. După tratament, medicii nu s-au îndurat să-l arunce în stradă, iar acum trăiește din mila personalului.