luni, 21 mai 2018

Aqua Magic Mamaia și-a deschis astăzi porțile: intrarea este LIBERĂ în weekend!

A început distracţia în cel mai mare parc acvatic de la malul mării. Aqua Magic şi-a deschis astăzi porţile atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Turiştii şi constănţenii sunt aşteptaţi să se distreze şi să se răcorească în cele 11 tobogane, în spaţiile special amenajate cu căderi de apă şi în piscine. Toţi aventurierii au ocazia să petreacă momente pline de adrenalină. În acest week-end intrarea este liberă, iar pe parcursul verii, preţurile rămân aceleaşi ca în ultimii cinci ani.

La parcul acvatic din stațiunea Mamaia s-a dat startul noului sezon, ceea ce înseamnă distracție la superlativ. Aventurierii mari și mici sunt au acaparat încă din prima zi toboganele și piscinele.

La tot pasul s-au auzit strigăte de bucurie. Cei prezenți au trăit momente unice.

Senzații tari au fost trăite și la space bowl sau super crater de unde lumea este văzută de la înălțime. La parcul acvatic, în acest week-end, intrarea este liberă.

Cei care vor doar să se relaxeze, pot îmbina răcoarea apei cu cocktailurile savuroase servite la barul acvatic sau pe șezlongurile confortabile.

Și în acest an, atmosfera o să fie una magică. Nu vor lipsi spectacolele de muzică și dans, concursurile, premiile și baloanele de săpun.

Ca și în ultimii cinci ani, prețurile standard au fost neschimbate. În această vară, în luna iunie, intrarea costă 40 de lei pentru adulți și 20 pentru copiii mai scunzi de un metru și jumătate.

Comenteaza aceasta stire

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Zeci de mii de tineri petrec pe litoral! Mamaia și Vama Veche, în topul preferințelor!
De Neptun TV 30 aprilie 2018

Zeci de mii de tineri se află zilele acestea pe litoral, în miniacanța de 1 Mai, pentru ei fiind pregătite festivaluri de muzică, gastronomice și de bere, întreceri de mașini și multe concerte, cele mai aglomerate stațiuni fiind și în acest an Mamaia și Vama Veche.

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Tot ce trebuie să știi despre evenimentele de pe litoral! Vezi orarul autobuzelor RATC, traseul curselor speciale și agenda petrecerilor de la malul mării!
De Neptun TV 27 aprilie 2018

Orarul autobuzelor RATC, traseul curselor speciale cu autobuzele etajate, petrecerile câmpenești, festivalurile și concertele de pe litoral fac agenda completă pentru turiștii de 1 Mai.

Ministrul Apelor și Pădurilor a inspectat plajele din Mamaia și Vama Veche!
De Andreea Bajdechi 26 aprilie 2018

Cu doar o zi înainte de minivacanța de 1 Mai, Ministrul Apelor și Pădurilor a luat plajele la pas. În atenția lui au fost cele din stațiunile la mare căutare: Mamaia și Vama Veche. Totodată, acesta a vrut să afle de la turiștii aflați pe plajă, ce îi nemulțumește. La finalul zilei vor fi făcute rapoarte cu neregulile descoperite de membrul Guvernului pe litoralul românesc.

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Mamaia dă startul distracției - zeci de mii de tineri la festivalul Sunwaves!
De Andreea Bajdechi 26 aprilie 2018

Stațiunea Mamaia este polul distracției în această minivacanță. Și cum cel mai mare festival de muzică tehno și elecro începe diseară, au apărut deja și primii turiști. Cu toții sunt convinși că vor avea parte de cea mai reușită vacanță. Stațiunea Mamaia dă startul, așadar, unui nou sezon estival.

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Zeci de mii de turiști așteptați în weekend - doar zece salvamari se vor afla la posturi!
De Andreea Bajdechi 25 aprilie 2018

Zeci de mii de turiști vor veni, începând cu acest weekend, în stațiunile de pe litoralul românesc. Și cum marea atrage precum un magnet, cu siguranță vor fi temerari care se vor aventura valuri.