sîmbătă, 24 martie 2018

Aqua Magic Mamaia și-a deschis astăzi porțile: intrarea este LIBERĂ în weekend!

A început distracţia în cel mai mare parc acvatic de la malul mării. Aqua Magic şi-a deschis astăzi porţile atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Turiştii şi constănţenii sunt aşteptaţi să se distreze şi să se răcorească în cele 11 tobogane, în spaţiile special amenajate cu căderi de apă şi în piscine. Toţi aventurierii au ocazia să petreacă momente pline de adrenalină. În acest week-end intrarea este liberă, iar pe parcursul verii, preţurile rămân aceleaşi ca în ultimii cinci ani.

La parcul acvatic din stațiunea Mamaia s-a dat startul noului sezon, ceea ce înseamnă distracție la superlativ. Aventurierii mari și mici sunt au acaparat încă din prima zi toboganele și piscinele.

La tot pasul s-au auzit strigăte de bucurie. Cei prezenți au trăit momente unice.

Senzații tari au fost trăite și la space bowl sau super crater de unde lumea este văzută de la înălțime. La parcul acvatic, în acest week-end, intrarea este liberă.

Cei care vor doar să se relaxeze, pot îmbina răcoarea apei cu cocktailurile savuroase servite la barul acvatic sau pe șezlongurile confortabile.

Și în acest an, atmosfera o să fie una magică. Nu vor lipsi spectacolele de muzică și dans, concursurile, premiile și baloanele de săpun.

Ca și în ultimii cinci ani, prețurile standard au fost neschimbate. În această vară, în luna iunie, intrarea costă 40 de lei pentru adulți și 20 pentru copiii mai scunzi de un metru și jumătate.

Comenteaza aceasta stire