vineri, 20 octombrie 2017

Aqua Magic Mamaia și-a deschis astăzi porțile: intrarea este LIBERĂ în weekend!

A început distracţia în cel mai mare parc acvatic de la malul mării. Aqua Magic şi-a deschis astăzi porţile atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Turiştii şi constănţenii sunt aşteptaţi să se distreze şi să se răcorească în cele 11 tobogane, în spaţiile special amenajate cu căderi de apă şi în piscine. Toţi aventurierii au ocazia să petreacă momente pline de adrenalină. În acest week-end intrarea este liberă, iar pe parcursul verii, preţurile rămân aceleaşi ca în ultimii cinci ani.

La parcul acvatic din stațiunea Mamaia s-a dat startul noului sezon, ceea ce înseamnă distracție la superlativ. Aventurierii mari și mici sunt au acaparat încă din prima zi toboganele și piscinele.

La tot pasul s-au auzit strigăte de bucurie. Cei prezenți au trăit momente unice.

Senzații tari au fost trăite și la space bowl sau super crater de unde lumea este văzută de la înălțime. La parcul acvatic, în acest week-end, intrarea este liberă.

Cei care vor doar să se relaxeze, pot îmbina răcoarea apei cu cocktailurile savuroase servite la barul acvatic sau pe șezlongurile confortabile.

Și în acest an, atmosfera o să fie una magică. Nu vor lipsi spectacolele de muzică și dans, concursurile, premiile și baloanele de săpun.

Ca și în ultimii cinci ani, prețurile standard au fost neschimbate. În această vară, în luna iunie, intrarea costă 40 de lei pentru adulți și 20 pentru copiii mai scunzi de un metru și jumătate.

Comenteaza aceasta stire

O săptămână de vară în mijlocul toamnei: zile cu 25 de grade la jumătatea lui octombrie
De Andreea Bajdechi 17 octombrie 2017

S-au inversat anotimpurile pe litoral. Am trecut, calendaristic, de jumătatea toamnei, dar afară este vară. Au fost 25 de grade Celsius, astăzi, la malul mării, o vreme excelentă pentru bronz și chiar o baie. Ce-i drept, marea e destul de rece, dar nu suficient cât să nu o încerci. Veștile meteorologilor sunt bune și pentru restul săptămânii.

CONSTANȚA. Băi în mare și băi de soare, cu două luni înainte de Crăciun!
De Ioana Paidos 14 octombrie 2017

Dacă vă gândeați că pe măsură ce se apropie iarna litoralul devine pustiu, ei bine, vă înșelați. Turiști români, dar și străini, iubitori de mare, vin să se bucure de plajă chiar și în miez de octombrie. Unii s-au mulțumit doar cu admiratul, însă au fost și persoane care s-au aventurat în apa mării.

Rămășițele nedorite ale sezonului estival: plaja transformată într-un imens tomberon! GALERIE FOTO
De Ioana Paidos 10 octombrie 2017

Vara anului 2017 a trecut. Turiștii au venit, s-au bronzat și au plecat; hotelierii și-au încasat veniturile în funcție de ospitalitatea oferită, iar ceilalți agenți economici au tras linie la final de sezon.

CONSTANȚA. Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de alertele meteo - zeci de pasionați de kitesurfing au ieșit pe mare! GALERIE FOTO
De Roxana Glăvan 7 octombrie 2017

Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de avertizările meteo! Drept dovadă, mai mulți amatori de valuri și adrenalină au decis că vremea de afară este tocmai bună pentru satisface pasiunea. Purtați de rafalele de vânt, într-un echilibru instabil pe plăcile alunecoase, bărbați și femei deopotrivă s-au aventurat în mare.

FURTUNĂ PE LITORAL. Plaja din Eforie Sud, înghițită de valuri! VIDEO
De Neptun TV 28 septembrie 2017

În ultimile zile, județul Constanța s-a aflat sub cod galben de vânt puternic, cu rafale ce au depășit 55 de kilometri/ oră, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

SPECTACOL MARIN. Cu zmeele în aer și plăcile sub picioare, pasionații de kitesurfing înfruntă vântul și valurile
De Ioana Paidos 27 septembrie 2017

Dacă vântul puternic dă tuturor bătăi de cap, sunt și persoane care îl așteaptă cu sufletul la gură. Ne referim la pasionații de kitesurf, care vin din toate colțurile țării la Mamaia pentru a înfrunta valurile. Cu zmeul în aer și placa sub picioare, reușesc să se ridice metri întregi deasupra apei și să prindă viteze amețitoare.

Hotelurile ar putea administra suprafețe de plajă, în funcție de numărul locurilor de cazare
De Neptun TV 25 septembrie 2017

Hotelurile de pe litoral ar putea administra suprafețe de plajă în funcție de numărul locurilor de cazare, a declarat astăzi, la Constanța, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, precizând însă că acest lucru se poate întâmpla de anul viitor, transmite agenția Mediafax.