vineri, 22 februarie 2019

Aqua Magic, Neptun TV și Andra Gogan te invită la Revelionul verii!

Aqua Magic, Neptun TV și Andra Gogan te invită la Revelionul verii!

Distracția de la Aqua Magic Mamaia atinge cote maxime! Joi, 25 august, începând cu ora 15.00, în incinta parcului acvatic va avea loc Revelionul verii 2016, o petrecere de neuitat ce încheie seria evenimentelor inedite din acest sezon estival.

Gazda petrecerii va fi Andra Gogan, tânăra artistă care i-a încântat vara aceasta pe copiii și adolescenții care au ales să se distreze în Aqua Magic. I se alătură și Răzvan Gogan, care va prepara rețete delicioase pentru cei prezenți.

Dans, acrobații, momente de circ, artiști cunoscuți, carnaval, statui vivante, personaje Disney – toate fac parte din programul acestei zile speciale. Vor întreține atmosfera Nelu Ploieșteanu, Maria Buză, Ionuț Galani și Daniel Max Dragomir, alături de trupa sa.

Turiștii care aleg să petreacă Revelionul verii la Aqua Magic vor avea parte de premii și surprize pe tot parcursul zilei – promit organizatorii.

Evenimentul va fi difuzat și de Neptun TV sub genericul „E vara ta!

Comenteaza aceasta stire

Berlinale 2019 începe astăzi. România prezentă cu un singur lungmetraj, după succesul răsunător de anul trecut cu Touch me not
De Mediafax 7 februarie 2019

Cea de-a 69-a ediție a Festivalului de Film de la Berlin debutează joi, iar România este prezentă la eveniment cu un singur lungmetraj, semnat de regizorul Marius Olteanu și inclus în secțiunea necompetițională Forum.