joi, 20 iunie 2019

'Aripile', lansare de succes pentru Carla’s Dreams!

Trupa care a făcut deja istorie în showbizz-ul autohton a 'lovit' din nou. Lansarea videoclipului pentru piesa 'Aripile' pare să confirme că misterioasa echipă Carla’s Dreams reușește să intre 'sub pielea' românilor, pentru că moldovenii de pe peste Prut se mândresc cu ei încă de la debutul proiectului muzical.

În doar 4 ore de la lansare, videoclipul piesei 'Aripile', a adunat peste 80.000 de vizualizări pe platforma Youtube.

Nici nu e de mirare, căci arta rupe din fiecare: putin din cel ce-ascultă și enorm de mult din creator... Aproape dureroasă dezgolirea de suflet... Cât curaj, cât tupeu să pui pe tavă, în lumină, asemenea procese interne.

Și a spune că o idee se clădește ușor ar fi o minciună. 'Sub denumirea OM' păstrează în comun, artiști și fani (chiar dacă acest cuvânt e urât de membrii trupei, cărora le pare prea distant, prea frivol), înțelegerea unei taine.

Cât despre videoclip, simplu dar cu atâtea nuanțe, nu face altceva decât să confirme talentul unui regizor de care, cu siguranță, vom mai auzi. Roman Burlaca și Carla’s Dreams nu sunt la prima colaborare.

Casa de producție BR Films are în portofoliu și videoclipul piesei 'Sub pielea mea', a aceleiași trupe basarabene, care a stârnit ample controverse prin îndrăzneală. Iată că talentul nu ține cont de vârstă și am putea spune chiar că știe să înoate, fără să aibă nevoie de pașaport pentru a trece Prutul.

Comenteaza aceasta stire