luni, 19 august 2019

Armata faraonului Ramses se pregătește de luptă. Seara trecută au început repetițiile pentru spectacolul Egiptului Antic!

Sâmbătă se dă lupta cea mare pentru expansiunea Imperiului Egiptean, iar armata faraonului Ramses al doilea se pregăteşte să cucerească lumea.

Mai sunt doar trei zile până la ultima ediție din acest sezon estival a carnavalului de la Mamaia, așa că pregătirile sunt în toi. Aseară, Radu Mazăre a participat la repetițiile spectacolului în care îl va întruchipa pe Ramses al II-lea, cel mai mare faraon al Egiptului Antic. Primarul Constanței a probat carul de luptă și a tras cu arcul.

„Scenariul e așa: întâi voi trage cu arcul, la antrenamente, când antrenam armata și o să trag undeva în sus și dacă țintesc bine o să cadă și o rață“, a spus primarul Constanței.

Constănțenii și turiștii care vor participa sâmbătă la carnaval vor putea asista la scene desprinse din realitățile Egiptului Antic. După ce a fost încoronat și pus pe tron, Ramses al II-lea a început lupta pentru expansiunea Imperiului Egiptean.

„Sunt o luptătoare în haremul lui Ramses și fiecare tatuaj reprezintă o victimă de-a mea. Momentan am puține tatuaje dar până sâmbătă mai fac“, a spus o tânără.

Din scenariul impresionant fac parte leii D’artagnan și Xena, dar și doi pitoni care cântăresc fiecare câte 80 de kilograme și au peste cinci metri lungime. În timpul show-ului vor mai sta în fața spectatorilor și un aligator de 3 metri lungime, o cămilă și un dromader. Publicul va avea parte și de alte surprize.

„Papagalul va apărea ca prin magie și o să zboare prin public, iar Elf va defila pe scenă. Elf fiind un lup alb“, a spus Cezar Bălășoiu, magician de circ.

 

„M-am speriat de piton puțin când s-a apropiat de mine cu capul și apoi când i-a dat drumul și-a încolăcit coada pe mâna mea“, a spus luptătoarea în haremul lui Ramses.

Sâmbătă, Radu Mazăre își va face apariția dintr-un sarcofag, învăluit în fum, iar magul faraonului va ieși din foc. Marele preot al Egiptului va fi interpretat de Cabral.

„Conducătorii pe care i-am pus în scenă au avut în viața lor multe femei. Ramses a fost un conducător iubit de popor, a avut, ca orice mare conducător, multe femei și a și trăit mult, ceea ce sper să trăiesc și eu și să și conduc mult. În anumite privințe mă simt ca un faraon, în sensul că este bine și te simți bine atunci când îți conduci poporul tău și trăiește prosper“, a adăugat Radu Mazăre.

Radu Mazăre spune că alegerea coloanei sonore pentru scenele în care îl va interpreta pe Ramses a fost dificilă.

„Am făcut o selecție de muzică iraniană persană care aduce cât de cât cu ceea ce presupunem noi că era atunci. Am probat și costumul și am certat-o pe Roxana, pentru că nu era destul de strălucitor ciubărul de pe cap“, a mai menționat edilul Constanței.

Carul alegoric pe care va defila faraonul Ramses al II-lea este aproape finalizat și va fi adus joi seara în piațeta de la Cazino, pentru repetiții. Ultima ediție a carnavalului din acest sezon va fi transmisă în direct de Neptun tv, sâmbătă de la ora 21.00.

 

Galerie foto

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire