vineri, 21 iunie 2019

ATAC ARMAT în SUA: 12 persoane au murit, altele sunt rănite. Cine este atacatorul

ATAC ARMAT  în SUA: 12 persoane au murit, altele sunt rănite. Cine este atacatorul

UPDATE: CEl puțin 12 persoane au murit și alte 10 au fost rănite în urma trgaediei din Calfornia.

Numeroase persoane au fost împușcate într-un atac armat comis joi într-un bar din orașul Thousands Oaks, aflat în statul american California, relatează site-ul cotidianului The Independent.

Poliția locală a fost chemată în barul Borderline Bar and Grill, în jurul orei locale 11.30.

Martorii afirmă că atacatorul a împușcat un agent de securitate aflat în fața barului, apoi a intrat în clădire unde a aruncat mai multe grenade fumigene.

Potrivit Sky News, atacatorul a fost descris ca fiind un bărbat tânăr din Orientul Mijlociu, îmbrăcat în negru și înarmat cu o pușcă semiautomată.

Ofițerii aflați la fața locului au informat că acesta a tras de cel puțin 30 de ori în persoanele aflate în bar. Victimele au folosit scaune pentru a sparge ferestrele și pentru a încerca să iasă din bar.

 

 
 

Comenteaza aceasta stire

CRIZĂ politică în Rep. Moldova. Parlamentul a fost dizolvat. Alegeri anticipate în 6 septembrie
De Mediafax 9 iunie 2019

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat temporar din funcție în urma unei decizii CCM, a declarat că există două soluții la criza politică actuală, organizarea de proteste masive sau presiunea din partea partenerilor externi.

Momente emoționante: Polițist german, în lacrimi după ce a ajutat românii din diaspora să voteze. Clipul, preluat de Poliția din Munchen! VIDEO
De Mediafax 29 mai 2019

Într-un clip postat de unul din românii care au așteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, Marius Șortan, se observă cum românii scandează ”Polizei! Danke polizei!” și îi aplaudă pe polițiștii germani care au lărgit perimetrul instituției cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.

Financial Times: Demisia Theresei May riscă să conducă la producerea unui Brexit fără niciun acord
De Mediafax 25 mai 2019

Demisia premierului Theresa May deschide drumul unei competiții haotice pentru conducerea Partidului Conservator și amplifică probabilitatea ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană fără niciun acord Brexit, comentează cotidianul Financial Times.

Alegerile europene au început. Unde își exercită cetățenii deja dreptul la vot
De Neptun TV 23 mai 2019

Marea surpriză pe scena olandeză o reprezintă Partidul Forumul pentru Democrație, care a fost fondat cu doar 2 ani în urmă de Thierry Baudet. Prin discursuri populiste, afirmații scandaloase și nefondate, partidul aspiră la un referendum privind ieșirea Olandei din UE, acuzând UE de atacurile teroriste de pe continent care, conform partidului, au avut loc din cauza unei proaste gestionări a migrației ilegale. Partidul dorește și retragerea Olandei din Acordul de la Paris privind lupta împotriva schimbărilor climatice, ieșirea din Schengen și, la dorința cetățenilor, din zona euro. Partidul este estimat să obțină 5 locuri, ceea ce ar aduce o pondere mai mare familiei Conservatorilor și Reformiștilor din Parlamentul European.