marţi, 16 octombrie 2018

ATAC ARMAT într-un liceu din Statele Unite: Cel puțin zece morți/ Autorul atacului și un presupus complice au fost reținuți

ATAC ARMAT într-un liceu din Statele Unite: Cel puțin zece morți/ Autorul atacului și un presupus complice au fost reținuți

Cel puțin zece persoane au murit în urma unui atac armat produs vineri la un liceu din statul american Texas, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate din Statele Unite citate de postul CBS News.

Un individ a deschis focul vineri în Liceul din Santa Fe, situat în apropierea orașului texan Galveston.

Presupusul autor al atacului a fost reținut, a declarat Cris Richardson, directorul adjunct al instituției de învățământ.

"Am trimis efective pentru a ajuta Poliția din Santa Fe să facă față unui incident cu victime multiple la un liceu. Incidentul armat s-a încheiat, iar răniții beneficiază de asistență medicală", a comunicat Poliția din Texas, potrivit postului Fox News.

 

 

Comenteaza aceasta stire

TULCEA. Polițist de frontieră găsit împușcat în cap - bărbatul a lăsat un bilet de adio pentru soția sa!
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Din primele verificări, în buzunarul acestuia a fost găsit un bilet către soție prin care își justifica gestul.

Momentul în care Elena Udrea a fost reținută pe stradă, în Costa Rica! VIDEO
De Neptun TV 4 octombrie 2018

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute miercuri de autoritățile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României, potrivit unui anunț al Organismului de Investigații Judiciare din Costa Rica.