luni, 18 iunie 2018

ATAC ARMAT într-un liceu din Statele Unite: Cel puțin zece morți/ Autorul atacului și un presupus complice au fost reținuți

ATAC ARMAT într-un liceu din Statele Unite: Cel puțin zece morți/ Autorul atacului și un presupus complice au fost reținuți

Cel puțin zece persoane au murit în urma unui atac armat produs vineri la un liceu din statul american Texas, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate din Statele Unite citate de postul CBS News.

Un individ a deschis focul vineri în Liceul din Santa Fe, situat în apropierea orașului texan Galveston.

Presupusul autor al atacului a fost reținut, a declarat Cris Richardson, directorul adjunct al instituției de învățământ.

"Am trimis efective pentru a ajuta Poliția din Santa Fe să facă față unui incident cu victime multiple la un liceu. Incidentul armat s-a încheiat, iar răniții beneficiază de asistență medicală", a comunicat Poliția din Texas, potrivit postului Fox News.

 

 

Comenteaza aceasta stire

Serviciile germane de informații, acuzate că ar fi SPIONAT ambasade și ministere de la Viena
De Mediafax 18 iunie 2018

Orice date obținute în Austria și care se află încă în posesia serviciilor de informații din Germania ar trebui șterse, a propus Kurz.

CONSTANȚA. Cetățean ceh, reținut de oamenii legii - vindea droguri în Portul Tomis!
De Neptun TV 13 iunie 2018

Tomáš Kaizner va fi prezentat azi Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.