marţi, 22 ianuarie 2019

ATAC ARMAT într-un liceu din Statele Unite: Cel puțin zece morți/ Autorul atacului și un presupus complice au fost reținuți

ATAC ARMAT într-un liceu din Statele Unite: Cel puțin zece morți/ Autorul atacului și un presupus complice au fost reținuți

Cel puțin zece persoane au murit în urma unui atac armat produs vineri la un liceu din statul american Texas, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate din Statele Unite citate de postul CBS News.

Un individ a deschis focul vineri în Liceul din Santa Fe, situat în apropierea orașului texan Galveston.

Presupusul autor al atacului a fost reținut, a declarat Cris Richardson, directorul adjunct al instituției de învățământ.

"Am trimis efective pentru a ajuta Poliția din Santa Fe să facă față unui incident cu victime multiple la un liceu. Incidentul armat s-a încheiat, iar răniții beneficiază de asistență medicală", a comunicat Poliția din Texas, potrivit postului Fox News.

 

 

Comenteaza aceasta stire

Raportul INML referitor la moartea copilului operat în luna octombrie, care și-a găsit sfârșitul în brațele mamei, la scurt timp după intervenția chirurgicală
De Neptun TV 12 ianuarie 2019

Reprezentanții Spitalului Sanador au transmis, în luna octombrie, că au fost respectate "întocmai" toate procedurile și protocoalele medico-chirurgicale în acest caz, adăugând că este "inadmisibilă" insinuarea existenței unei culpe în sarcina unității medicale înainte de finalizarea expertizei INML.

Donald Trump se dezlănțuie! Ce vrea să facă liderul de la Casa Albă
De Neptun TV 12 ianuarie 2019

Donald Trump, care neagă categoric orice complicitate cu Rusia, critică cu regularitate ancheta condusă de Robert Mueller - un fost director al FBI - pe care o consideră drept o "vânătoare de vrăjitoare" și a manipulare urmărind să-i discrediteze președinția.