vineri, 23 februarie 2018

ATAC CU GAZ TOXIC ÎN SIRIA. Povestea sfâșietoare a unui bărbat care și-a pierdut toate rudele - IMAGINI ȘOCANTE

ATAC CU GAZ TOXIC ÎN SIRIA. Povestea sfâșietoare a unui bărbat care și-a pierdut toate rudele - IMAGINI ȘOCANTE

Abdul Hamid Youssef, un sirian care locuiește la periferia de Nord a orașului Khan Sheikhoun, și-a pierdut toată familia și peste 20 de rude în atacul chimic din Siria, din Idleb.

Sfâșiat de durere, Abdul Hamid Youssef și-a îngropat gemenii în vârstă de numai 9 luni, care au murit în urma atacului cu arme chimice - cel mai probabil, gaz "sarin". Tot în urma atacului chimic, lui Youssef i-au murit și peste 20 de rude, notează romaniatv.net.

Bărbatul s-a dus acasă, la părinții lui, unde locuiau și doi dintre frații săi. I-a găsit morți și a fost cuprins de panică. S-a întors repede acasă, la soția și copiii lui.

"Aveau spume la gură și și intraseră în convulsii. Erau cu toții întinși pe podea". "Copiii mei, Ahmad și Aya ... și soția mea ... au fost cu toții martirizați. Toată familia mea a dispărut...", a povestit Youssef, miercuri, postului de televiziune CNN.

Soția și copiii lor se numără printre victimele atacului chimic de marți - unul dintre cele mai ucigașe atacuri de acest fel din Siria, în urma căruia cel puțin 70 de persoane au murit, potrivit activiștilor pentru Drepturile Omului. Armata siriană a negat producerea unui astfel de atac.

Youssef a leșinat când a văzut ororile și s-a trezit la spital, câteva ore mai târziu. A primit altă veste proastă: toate rudele lui - aproximativ 25 - muriseră în atacul de la Khan Sheikhoun.

După aceste atac, o fotografie cu Youssef ținându-și în brațe gemenii morți, înfășurați în cearșafuri albe și stând pe marginea gropii a făcut înconjurul lumii, pe internet. Este o imagine ce va deveni celebră și care ilustrează unele dintre cele mai mari atrocități cărora le-au căzut victime civili nevinovați.

Numărul victimelor civililor în atacul cu arme chimice din apropierea unei baze militare a fost estimat la cel puțin 86 de persoane, inclusiv femei și copii.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Gala BAFTA 2018: Starurile, în negru pe covorul roșu! Ducesa Kate a purtat o rochie verde închis GALERIE FOTO
De Neptun TV 19 februarie 2018

Gala BAFTA nu impune un cod vestimentar, însă, anterior, directorul academiei, Jane Lush, a declarat că organizația sprijină aceste inițiative pentru schimbare.

MASACRUL DIN FLORIDA! Mărturiile supraviețuitorilor: un profesor și-a protejat elevii cu trupul său! Un ultim mesaj pentru mama: 'Dacă nu scap, să știi că te iubesc'
De Neptun TV 17 februarie 2018

O elevă în vârstă de 15 ani a mărturisit că l-a văzut pe atacator apropiindu-se și s-a trântit la podea prefăcându-se moartă.

ALERTĂ CU ANTRAX la Bruxelles, în clădirea unde se află Consulatul României! Patru persoane plasate în CARANTINĂ!
De Neptun TV 9 februarie 2018

Patru persoane au fost plasate în carantină în urma unei alerte cu antrax la Bruxelles. Pompierii au fost chemați în clărirea în care își are sediul secția consulară a României.

SpaceX a intrat în istorie: s-a lansat cu succes cea mai puternică rachetă din lume! Cele trei propulsoare au aterizat înapoi pe Pământ
De Neptun TV 7 februarie 2018

Cele trei propulsoarea s-au reîntors pe Pământ. Două dintre ele au aterizat în sincron, în aplauzele entuziasmate ale spectatorilor.

Avion militar rus doborât în Siria: pilotul, prins și ucis! O grupare islamistă care are legături cu Al-Qaida a revendicat atacul!
De Neptun TV 4 februarie 2018

Un avion militar rus a fost doborât ieriîn Siria, responsabilitatea pentru această acțiune fiind revendicată de Hayat Tahrir al-Sham (HTS), o grupare militantă formată în urma fuziunii mai multor organizații islamiste, inclusiv Frontul Nusra, fosta ramura siriană a rețelei teroriste Al-Qaida.

Mii de persoane au fost evacuate în Hong Kong - o bombă din al doilea Război Mondial a fost descoperită!
De Neptun TV 3 februarie 2018

Poliția a închis zona în care a fost descoperită bomba, geniștii lucrând în cursul nopții pentru a neutraliza dispozitivul.

IMAGINI RARE: Cămile acoperite cu zăpadă după ce a nins în Arabia Saudită! GALERIE FOTO
De Neptun TV 29 ianuarie 2018

Mai multe fotografii arată câteva cămile acoperite de zăpadă, în timp ce localnicii au fost surprinși în timp ce se bucură de stratul de omăt.

Premiile Grammy 2018: Bruno Mars, cel mai premiat artist! Lista câștigătorilor din acest an
De Neptun TV 29 ianuarie 2018

Bruno Mars a primit premii pentru toate categoriile Grammy în care a fost nominalizat.

PROTESTE în Rusia - sute de oameni cer boicotarea alegerilor prezidențiale!
De Neptun TV 28 ianuarie 2018

Alte manifestații au avut loc în orașele Novosibirsk, Kurgan, Omsk, Magadan, Kemerovo și Yakuțk. Suporterii lui Navalnîi au declarat că așteaptă sute de persoane care să participe la manifestații similare în alte 118 orașe.

Accident feroviar grav, la Milano! Cel puțin patru persoane au murit și alte 100 au fost rănite, printre care și un român!
De Neptun TV 25 ianuarie 2018

La locul accidentului au ajuns mai multe ambulanțe și echipe de descarcerare.