miercuri, 21 august 2019

Atac la conductă

Pe câmpul din apropiarea localității constănțene Tortoman, polițiștii și jandarmii cercetează un nou atac asupra unei conducte importante prin care curge țiței.

Singurul bărbat reținut dintre cei trei surprinși de jandarmi le-a dat mari bătăi de cap anchetatorilor. Inițial s-a dat drept cumnatul său, iar apoi a luat identitatea unei alte persoane. Atât în fața polițiștilor, cât și a jurnaliștilor suspectul de declară nevinovat. Polițiștii l-au verificat și au stabilit că se numește Adrian Drăghici, un individ căutat de autoritățile din Prahova, după ce instanța l-a condamnat la doi ani de închisoare pentru conducere fără permis.

Reprezentanții societății Conpet nu pot spune deocamdată cât țiței a fost sustras prin instalație. Dar dacă nu ar fi fost prinși de jandarmi, cu siguranță bărbații ar fi dat lovitura.

Atacul asupra conductei de la Tortoman vine la o lună de la descoperirea instalației artizanale montată pe conducta din apropierea localității Oituz. Atunci, polițiștii au descoperit robineți și alte improvitații pe o distanță de un kilometru. Acum vor să vadă dacă bărbatul pe care l-au prins are legătură și cu acest furt de combustibil.

Comenteaza aceasta stire