luni, 24 septembrie 2018

Incident în Londra: o mașină a intrat în plin într-un grup de oameni!

Incident în Londra: o mașină a intrat în plin într-un grup de oameni!

O mașină a intrat în mulțime, sâmbătă, la Londra, în apropierea Muzeului de Științe ale Naturii. Presa britanică scrie că numărul persoanelor rănite este de cel puțin șapte.

Poliția a anunțat că mai multe persoane au fost rănite. O persoană a fost arestată, iar poliția încearcă să stabilească circumstanțele accidentului. Chloe Hayward, reporter BBC, pleca de la muzeu în momentul incidentului.

"Am putut vedea o mașină pe cealaltă parte a drumului, care părea să meargă pe bordurile de pe margine și am văzut lume strânsă, una sau două persoane fiind pe pământ. A venit multă poliție, elicoptere și am văzut și o ambulanță, ceea ce înseamnă că este cineva rănit, dar nu e clar cât de grav", a declarat Hayward.

 

UPDATE. Poliția londoneză a anunțat că incidentul petrecut astăzi în fața muzeului din vestul Londrei nu este considerat ca având legătură cu terorismul.

Comenteaza aceasta stire

URAGANUL FLORENCE. Cel puțin 12 morți, peste 800.000 de gospodării fără curent electric. Trump va ajunge în zonele afectate!
De Neptun TV 15 septembrie 2018

Cel puțin cinci persoane, inclusiv o mamă și copilul ei, au murit în Carolina de Nord, pe măsură ce furtuna tropicală Florence se deplasează încet prin Carolina de Nord și Carolina de Sud, au anunțat autoritățile locale, transmite postul CNN.

17 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001
De Neptun TV 11 septembrie 2018

Circa 3.000 de oameni și-au pierdut viața în atacurile din 11 septembrie, care încă mai modelează politica americană, cu toate că ele sunt mai puțin prezente în conștiința publică, la 17 ani de la producerea lor.

SUA, Franța, Germania și Canada susțin acuzațiile Londrei privind implicarea Rusiei în cazul Skripal
De Neptun TV 6 septembrie 2018

Premierul britanic Theresa May a indicat miercuri că operațiunea de contaminare a fostului spion rus cu un agent neurotoxic a fost efectuată de ofițeri din cadrul serviciului militar rus de informații (GRU).

Stare de urgență din cauza uraganului Gordon
De Neptun TV 5 septembrie 2018

Reprezentanții NHC au avertizat că uraganul reprezintă „o amenințare a vieții cetățenilor”.

INCENDIU DEVASTATOR. Luzia, cea mai veche fosilă umană, transformată în cenușă
De Neptun TV 4 septembrie 2018

O altă posibilă origine a incendiului ar fi un scurtcircuit, a adăugat Leitao.

ATAC ARMAT. Zece persoane, împușcate într-un ansamblu rezidențial. Trei sunt în stare critică
De Neptun TV 3 septembrie 2018

Oamenii au mers afară pentru a juca jocuri într-o zonă comună a ansamblului rezidențial în care se găsesc circa 100 de locuințe, a precizat poliția.

Marea Britanie se îndreaptă tot mai vizibil către un Brexit fără acord cu UE. Theresa May promite că nu va face niciun compromis
De Mediafax 2 septembrie 2018

Premierul a promis că nu va fi „presată” să ia nicio decizie contrară principiilor sale în timpul negocierilor.