joi, 17 ianuarie 2019

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI! Au început amenzile pentru parcarea neplătită prin SMS!

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI! Au început amenzile pentru parcarea neplătită prin SMS!

Posesorii de automobile încep să primească amenzi pentru neplata parcării în zona centrală a orașului unde funcționează taxarea prin SMS. Sistemul a intrat în vigoare de joi, 18 octombrie.

Posesorii de autovehicule parcate în zona centrală a Constanței, unde funcționează taxarea prin SMS, primesc amenzi dacă nu se asigură că șederea este plătită. Sistemul de taxare, instalat de câteva luni, a început să funcționeze de joi, 18 octombrie.

Poliția Locală Constanța face raiduri, fotografiază mașinile parcate în locurile respective (de pe Bulevardul Tomis, în special) și verifică dacă și când a fost plătit prin SMS la 7420 tariful de 0,45 eurocenți + 0,05 eurocenți + TVA pentru o oră, 1,30 euro +TVA pentru 3 ore sau 3 euro +TVA pentru 8 ore.

Primele amenzi au început să apară, acestea fiind lăsate pe parbrizul mașinii, băgate la ștergător. Poliția Locală atrage atenția că proprietarul mașinii poate fi sancționat și în lipsă. Amenda este cu sume între 600 lei și 1.000 lei, plătibilă în cuantum de 50% în termen de 15 zile.

La un sondaj efectuat în urmă cu câteva zile de Poliția Locală Constanța, doar 22% dintre șoferii care parcarseră pe Bulevardul Tomis în zonele respective își plătiseră taxa. Plata parcării prin SMS în Constanța se poate face prin intermediul aplicației gratuite TPARK, disponibilă pentru iOS, Android și Windows.

Tariful este valabil de luni până duminică, între orele 00.00 și 24.00.

Comenteaza aceasta stire

Raportul INML referitor la moartea copilului operat în luna octombrie, care și-a găsit sfârșitul în brațele mamei, la scurt timp după intervenția chirurgicală
De Neptun TV 12 ianuarie 2019

Reprezentanții Spitalului Sanador au transmis, în luna octombrie, că au fost respectate "întocmai" toate procedurile și protocoalele medico-chirurgicale în acest caz, adăugând că este "inadmisibilă" insinuarea existenței unei culpe în sarcina unității medicale înainte de finalizarea expertizei INML.

Donald Trump se dezlănțuie! Ce vrea să facă liderul de la Casa Albă
De Neptun TV 12 ianuarie 2019

Donald Trump, care neagă categoric orice complicitate cu Rusia, critică cu regularitate ancheta condusă de Robert Mueller - un fost director al FBI - pe care o consideră drept o "vânătoare de vrăjitoare" și a manipulare urmărind să-i discrediteze președinția.