duminică, 17 decembrie 2017

ATENȚIE, MĂMICI! Copil cu vărsat de vânt la un pas de moarte după ce medicii i-au prescris ibuprofen!

ATENȚIE, MĂMICI! Copil cu vărsat de vânt la un pas de moarte după ce medicii i-au prescris ibuprofen!

Un băiețel a fost la un pas de moarte după ce vărsatul de vânt s-a dezvoltat în septicemie după o reacție severă la ibuprofenul pentru copii.

Hayley Lyons, din SUA, a împărtășit experiența îngrozitoare prin care a trecut printr-o postare pe pagina de socializare, pentru a trage un semnal de alarmă pentru ca toate mămicile din lume să fie foarte atente atunci când administrează medicamente micuților.

"Varicela este periculoasă, vă rog nu dați copiilor voștri nurofen/ibuprofen. Patru doctori de la spitalul nostru local i-au prescris lui Lewis acest medicament pentru că avea febră mare. Acest tip de medicament este însă un antiinflamator și reacționează cu varicela, făcându-o să pătrundă însă mai adânc în țesutul pielii... Lewis este în regulă acum. Totul s-a întâmplat în urmă cu 10 luni, dar el mai are încă cicatrici", scrie mămica în postarea sa, însoțită de niște imagini șocante cu băiețelul ei, Lewis.

Medicii atrag atenția ca atunci când micuții fac varicelă, să nu li se administreze aspirină și nici ibuprofen.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

TULCEA. Fetiță pusă să bea și să fumeze 'ca barosanii' - părinții s-au ales cu dosar penal! VIDEO
De Neptun TV 12 decembrie 2017

Familia fetiței a fost luată de oamenii legii și dusă azi, la audieri, la Direcția de Protecție a Copilului din Tulcea.

TULCEA. Fetiță de 2 ani, pusă de mamă să fumeze: 'Hai, trage, trage'! Fumul o îneacă, dar toată lumea se amuză - VIDEO REVOLTĂTOR
De Neptun TV 11 decembrie 2017

Fumul o îneacă și îi intră în ochi, dar părinții nu încearcă să o oprească. Ei o îndeamnă să fumeze în continuare, întrebând-o dacă nu vrea și cafea.

REVOLTĂTOR. Mamă UMILITĂ la naștere: 'Nu te mai screme... Când ai făcut sex nu ai mai urlat atâta'
De Neptun TV 27 noiembrie 2017

Femeia povestește că a ajuns să îi spună medicului de gardă din acea seară „Spintecătoarea“, pentru modul brutal de a controla sau de a se comporta cu femeile, fiind de asemenea un medic care a mai fost acuzat și în trecut de malpraxis.