marţi, 22 august 2017

ATENȚIE, MĂMICI! Copil cu vărsat de vânt la un pas de moarte după ce medicii i-au prescris ibuprofen!

ATENȚIE, MĂMICI! Copil cu vărsat de vânt la un pas de moarte după ce medicii i-au prescris ibuprofen!

Un băiețel a fost la un pas de moarte după ce vărsatul de vânt s-a dezvoltat în septicemie după o reacție severă la ibuprofenul pentru copii.

Hayley Lyons, din SUA, a împărtășit experiența îngrozitoare prin care a trecut printr-o postare pe pagina de socializare, pentru a trage un semnal de alarmă pentru ca toate mămicile din lume să fie foarte atente atunci când administrează medicamente micuților.

"Varicela este periculoasă, vă rog nu dați copiilor voștri nurofen/ibuprofen. Patru doctori de la spitalul nostru local i-au prescris lui Lewis acest medicament pentru că avea febră mare. Acest tip de medicament este însă un antiinflamator și reacționează cu varicela, făcându-o să pătrundă însă mai adânc în țesutul pielii... Lewis este în regulă acum. Totul s-a întâmplat în urmă cu 10 luni, dar el mai are încă cicatrici", scrie mămica în postarea sa, însoțită de niște imagini șocante cu băiețelul ei, Lewis.

Medicii atrag atenția ca atunci când micuții fac varicelă, să nu li se administreze aspirină și nici ibuprofen.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Alocații de peste 400 de lei pentru copii - ce condiții trebuie să îndeplinească și cum vor fi virați banii
De Neptun TV 18 august 2017

Un proiect de lege trimis deja în Parlament vizează creșterea alocațiilor pentru copii la 100 de euro lunar, aproximativ 450 lei. Condiția ar fi, însă, ca școlarii să nu aibă deloc absențe la școală, iar cei mai mici să meargă la grădinițe.

Proiectul de lege privind vaccinarea populației a fost adoptat de Guvern
De Neptun TV 9 august 2017

Proiectul de lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației în România a fost adoptat, miercuri, de Guvern, potrivit unui comunicat de presă al Executivului, remis miercuri MEDIAFAX.

Indemnizațiile pentru creșterea copilului vor fi PLAFONATE la 1800 de euro!
De Neptun TV 31 iulie 2017

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a anunțat, aseară, că indemnizațiile pentru creșterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro. Ea a menționat că în maximum două săptămâni va fi finalizat un proiect de OUG în acest sens.

Părinții care REFUZĂ să-și vaccineze copiii riscă AMENZI care pot ajunge la 10.000 de lei! Forma finală a proiectului Legii vaccinării
De Neptun TV 29 iulie 2017

Părinții care refuză să-și vaccineze copiii după ce vor fi informați despre riscuri vor primi avertismente și apoi amenzi care pot ajunge la 10 mii de lei!