duminică, 20 mai 2018

ATENȚIE, MĂMICI! Copil cu vărsat de vânt la un pas de moarte după ce medicii i-au prescris ibuprofen!

ATENȚIE, MĂMICI! Copil cu vărsat de vânt la un pas de moarte după ce medicii i-au prescris ibuprofen!

Un băiețel a fost la un pas de moarte după ce vărsatul de vânt s-a dezvoltat în septicemie după o reacție severă la ibuprofenul pentru copii.

Hayley Lyons, din SUA, a împărtășit experiența îngrozitoare prin care a trecut printr-o postare pe pagina de socializare, pentru a trage un semnal de alarmă pentru ca toate mămicile din lume să fie foarte atente atunci când administrează medicamente micuților.

"Varicela este periculoasă, vă rog nu dați copiilor voștri nurofen/ibuprofen. Patru doctori de la spitalul nostru local i-au prescris lui Lewis acest medicament pentru că avea febră mare. Acest tip de medicament este însă un antiinflamator și reacționează cu varicela, făcându-o să pătrundă însă mai adânc în țesutul pielii... Lewis este în regulă acum. Totul s-a întâmplat în urmă cu 10 luni, dar el mai are încă cicatrici", scrie mămica în postarea sa, însoțită de niște imagini șocante cu băiețelul ei, Lewis.

Medicii atrag atenția ca atunci când micuții fac varicelă, să nu li se administreze aspirină și nici ibuprofen.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

De ce întârzie indemnizația de creștere a copilului. Mamă: Durează câteva luni până vin banii
De Mediafax 13 mai 2018

Indemnizația pentru creșterea copilului poate deveni o adevărată povară pentru proaspetele mămici, care sunt nevoite să aștepte cel puțin două luni de zile până primesc banii de la stat după ce au depus dosarul. Ministerul Muncii dă vina pe deficitul de personal.