vineri, 15 decembrie 2017

ATENȚIE, MĂMICI! O fetiță a ajuns la spital în stare gravă după ce a consumat iaurt și banane

ATENȚIE, MĂMICI! O fetiță a ajuns la spital în stare gravă după ce a consumat iaurt și banane

O mămică a trecut prin clipe de groază după ce a ajuns cu fetița la spital de la două alimente des folosite în alimentația micuților. 

Femeia din Ploiești a ajuns cu micuța la Spitalul 'Marie Curie' din Capitală după ce fetița a consumat iaurt cu fructe și banane. Aceasta a făcut o reacție alergică, fiind internată în spital 5 zile pentru tratament de specialitate. 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Stan Albertina atrage atenția părinților în legătură cu cele două alimente, mesajul acesteiea fiind distribuit de sute de persoane.

"Offff.... Iaurturile cu fructe si mult adoratele banane.... Pentru părinții care obișnuiesc sa le dea copiilor așa ceva. Noi am trecut prin momente grele, azi ne-am externat din spital după 5 zile de coșmar... ALERGODERMIA POATE DUCE LA ȘOC ANAFILACTIC", se arată în postare.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

TULCEA. Fetiță pusă să bea și să fumeze 'ca barosanii' - părinții s-au ales cu dosar penal! VIDEO
De Neptun TV 12 decembrie 2017

Familia fetiței a fost luată de oamenii legii și dusă azi, la audieri, la Direcția de Protecție a Copilului din Tulcea.

TULCEA. Fetiță de 2 ani, pusă de mamă să fumeze: 'Hai, trage, trage'! Fumul o îneacă, dar toată lumea se amuză - VIDEO REVOLTĂTOR
De Neptun TV 11 decembrie 2017

Fumul o îneacă și îi intră în ochi, dar părinții nu încearcă să o oprească. Ei o îndeamnă să fumeze în continuare, întrebând-o dacă nu vrea și cafea.

REVOLTĂTOR. Mamă UMILITĂ la naștere: 'Nu te mai screme... Când ai făcut sex nu ai mai urlat atâta'
De Neptun TV 27 noiembrie 2017

Femeia povestește că a ajuns să îi spună medicului de gardă din acea seară „Spintecătoarea“, pentru modul brutal de a controla sau de a se comporta cu femeile, fiind de asemenea un medic care a mai fost acuzat și în trecut de malpraxis.