marţi, 22 august 2017

ATENȚIE, MĂMICI! O fetiță a ajuns la spital în stare gravă după ce a consumat iaurt și banane

ATENȚIE, MĂMICI! O fetiță a ajuns la spital în stare gravă după ce a consumat iaurt și banane

O mămică a trecut prin clipe de groază după ce a ajuns cu fetița la spital de la două alimente des folosite în alimentația micuților. 

Femeia din Ploiești a ajuns cu micuța la Spitalul 'Marie Curie' din Capitală după ce fetița a consumat iaurt cu fructe și banane. Aceasta a făcut o reacție alergică, fiind internată în spital 5 zile pentru tratament de specialitate. 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Stan Albertina atrage atenția părinților în legătură cu cele două alimente, mesajul acesteiea fiind distribuit de sute de persoane.

"Offff.... Iaurturile cu fructe si mult adoratele banane.... Pentru părinții care obișnuiesc sa le dea copiilor așa ceva. Noi am trecut prin momente grele, azi ne-am externat din spital după 5 zile de coșmar... ALERGODERMIA POATE DUCE LA ȘOC ANAFILACTIC", se arată în postare.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Alocații de peste 400 de lei pentru copii - ce condiții trebuie să îndeplinească și cum vor fi virați banii
De Neptun TV 18 august 2017

Un proiect de lege trimis deja în Parlament vizează creșterea alocațiilor pentru copii la 100 de euro lunar, aproximativ 450 lei. Condiția ar fi, însă, ca școlarii să nu aibă deloc absențe la școală, iar cei mai mici să meargă la grădinițe.

Proiectul de lege privind vaccinarea populației a fost adoptat de Guvern
De Neptun TV 9 august 2017

Proiectul de lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației în România a fost adoptat, miercuri, de Guvern, potrivit unui comunicat de presă al Executivului, remis miercuri MEDIAFAX.

Indemnizațiile pentru creșterea copilului vor fi PLAFONATE la 1800 de euro!
De Neptun TV 31 iulie 2017

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a anunțat, aseară, că indemnizațiile pentru creșterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro. Ea a menționat că în maximum două săptămâni va fi finalizat un proiect de OUG în acest sens.

Părinții care REFUZĂ să-și vaccineze copiii riscă AMENZI care pot ajunge la 10.000 de lei! Forma finală a proiectului Legii vaccinării
De Neptun TV 29 iulie 2017

Părinții care refuză să-și vaccineze copiii după ce vor fi informați despre riscuri vor primi avertismente și apoi amenzi care pot ajunge la 10 mii de lei!