sîmbătă, 26 mai 2018

ATENȚIE, MĂMICI! O fetiță a ajuns la spital în stare gravă după ce a consumat iaurt și banane

ATENȚIE, MĂMICI! O fetiță a ajuns la spital în stare gravă după ce a consumat iaurt și banane

O mămică a trecut prin clipe de groază după ce a ajuns cu fetița la spital de la două alimente des folosite în alimentația micuților. 

Femeia din Ploiești a ajuns cu micuța la Spitalul 'Marie Curie' din Capitală după ce fetița a consumat iaurt cu fructe și banane. Aceasta a făcut o reacție alergică, fiind internată în spital 5 zile pentru tratament de specialitate. 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Stan Albertina atrage atenția părinților în legătură cu cele două alimente, mesajul acesteiea fiind distribuit de sute de persoane.

"Offff.... Iaurturile cu fructe si mult adoratele banane.... Pentru părinții care obișnuiesc sa le dea copiilor așa ceva. Noi am trecut prin momente grele, azi ne-am externat din spital după 5 zile de coșmar... ALERGODERMIA POATE DUCE LA ȘOC ANAFILACTIC", se arată în postare.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

De ce întârzie indemnizația de creștere a copilului. Mamă: Durează câteva luni până vin banii
De Mediafax 13 mai 2018

Indemnizația pentru creșterea copilului poate deveni o adevărată povară pentru proaspetele mămici, care sunt nevoite să aștepte cel puțin două luni de zile până primesc banii de la stat după ce au depus dosarul. Ministerul Muncii dă vina pe deficitul de personal.