joi, 20 septembrie 2018

ATENȚIE, ȘOFERI! Mai multe drumuri ÎNCHISE din cauza ploilor abundente! Situația la această oră

ATENȚIE, ȘOFERI! Mai multe drumuri ÎNCHISE din cauza ploilor abundente! Situația la această oră

UPDATE 18:50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informeazăcă în urma precipitațiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor și la acumulări de apă pe carosabil, situația traficului rutier se prezintă astfel:

Tronsoanede drum național cu circulația întreruptă : 7

județul Vrancea

- DN2 (E85) Adjud - Focșani, la ieșirea din Adjud către Tișița;

județul Neamț

- DN15 Borsec –Poiana Largului, pe raza comunei Poiana Teiului (între kilometrii 237+800 de metri și 238+100de metri);

Județul Vrancea

-DN2L, la Soveja (kilometrul 59+900 de metri);

 județul Harghita

- DN11B Cozmeni – Târgu Secuiesc, la km 23, în zona localității Casinu Nou;

județul Covasna

- DN10 Buzău – Brașov, în zona localității Sita Buzăului și DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zonalocalității Valea Seacă (kilometrul 12);

județul Vâlcea

- DN7D Câineni - Perișani, pe tronsonul kilometric 15+830 – 15+900 de metri.

Tronsoanede drum național cu circulația îngreunată: 4

Ø județul Caraș –Severin

- DN57 Moldova Nouă – Oravița, în zona localității Radimna (între kilometrii 114 și 117);

județul Suceava

- DN17 Suceava – Vatra Dornei, la km 214+500 de metri, în zona localității Frasin și DN15CSpătărești – Târgu Neamț, în zona localității Praxia (la km 64) ;

Județul Bacău

-DN11 Bacău – Onești, în zona localității Sănduleni (km 153+200 de metri);

Drumuri județene cu circulația întreruptă : 6

În județul Bacău – DJ 116 Pângărești – Oituz, pe raza localității Bahna;

În județul Suceava – DJ 174A, pe raza localității Broșteni și DJ 177A, în zona localității Doroteia ;

În județul Bacău - DJ 252BRăcătău de Jos – Pîncești, DJ 117 Poduri- Berzunți și DJ 112A Târgu Trotuș – Tuta.

Drumuri județene cu circulația îngreunată : 3

În județul Prahova – DJ 102I Valea Doftanei – Câmpina (kilometrul 34+200 de metri) și DJ 101S ValeaDoftanei - Secăria(kilometrul 1+ 300 de metri) ;

În județul Bacău – DJ 116 Pângărești – Oituz, pe raza localității Bahna.

***

Circulația feroviară pe secțiade cale ferată 403 Brașov - Întorsura Buzăului este întreruptă pe razalocalității Budila (județul Brașov), după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secție de cale ferată circulă doar garniturile unui operator privat.

În județul Vâlcea, din cauzaaluviunilor de pe calea ferată, circulația feroviară pe secția de cale ferată 205 Băbeni - Alunu (tronson pe care circulă doar trenuri de marfă) este întreruptă la km feroviar 34+400 de metri.

Fără legătură cu vremea nefavorabilă : î n județulTeleorman, pe magistrala 900 Timișoara – București, la intrarea în stația CF Roșiori Nord dinspre Craiova, a avut loc un eveniment feroviar : patru vagoane ale unui marfar care transporta deșeuri metalice au deraiat. Circulația trenurilor pe magistrala sus-menționată s-a reluat pe ambele sensuri însă, din cauza evenimentului, este întreruptă pe secția de cale ferată 907 Roșiori Nord (Teleorman) – Costești (Argeș), tronson pe care se deplasează doar garniturile unui operator privat.

Comenteaza aceasta stire

Traficul va fi închis pe o porțiune din Autostrada A2, pentru lucrări, până pe 4 noiembrie
De Neptun TV 18 septembrie 2018

Șoferii sunt sfătuiți că sporească atenția la volan, să reducă viteza în zona efectuării lucrărilor și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

Undă verde pentru Referendum în România. CCR a avizat favorabil Legea pentru revizuirea Constituției, în sensul redefinirii familiei
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Senatul a adoptat, marțea trecută, în calitate de for decizional, inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției potrivit căreia familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie, nu pe cea consimțită între soți.

Peste 7.000 de sancțiuni aplicate pentru încălcarea normelor sociale și aproape 500 permise reținute
De Neptun TV 17 septembrie 2018

În cauzele instrumentate au fost dispuse 15 măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 5 persoane urmărite național sau internațional.

Atacul sângeros din Brăila. Dosar penal deschis în cazul baschetbaliștilor înjunghiați pe terasă. Vești despre starea victimelor
De Neptun TV 17 septembrie 2018

În baza filmărilor făcute în barul unde s-a produs incidental, anchetatorii au un grup de suspecți în cazul baschetbaliștilor atacați într-un club din Brăila

ATENȚIE! Consumul de ALCOOL este un factor principal de îmbolnăvire și mortalitate la nivel mondial
De Neptun TV 16 septembrie 2018

La nivel mondial, consumul de alcool a fost în 2016 al șaptelea factor de risc atât pentru decese, cât și din punctul de vedere al incapacității generate de boală.

Epidemiile grave care amenință GOSPODĂRIILE în România, pe lângă Pesta porcină și Tuta Absolută, și cum se pot preveni!
De Mediafax 15 septembrie 2018

Pesta porcină africană pare să fie de departe boala momentului, nu doar în România, ci și în Uniunea Europeană. Vom vedea însă, că lista pericolelor pentru animale, dar și plante este mai lungă, pesta porcină fiind doar cea mai vizibilă.

CONSTANȚA. Spectacol-labirint în centrul vechi - acțiunea este bazată pe poveștile de viață înscrise pe epitafurile vechilor locuitori ai Tomisului
De Neptun TV 15 septembrie 2018

Un spectacol de teatru labirint, intitulat „Picături de istorie” este pus sâmbătă seara în scenă în centrul vechi al Constanței.

CONSTANȚA. Restaurante ÎNCHISE de Protecția Consumatorilor - meniul zilei: gândaci, murdărie și mâncare expirată!
De Neptun TV 14 septembrie 2018

La restaurantul din Constanța, comisarii CJPC au aplicat o amendă de 10.000 de lei și au dispus oprirea temporară a activității.

Mare SĂRBĂTOARE astăzi la români. Înălțarea Sfintei Cruci aduce aminte de patimile și moartea Mântuitorului! TRADIȚII ȘI OBICEIURI
De Mediafax 14 septembrie 2018

Înălțarea Sfintei Cruci, cea mai veche dintre sărbătorile creștine, aduce aminte de patimile și moartea Mântuitorului pe Golgota, 14 septembrie fiind considerată și data ce vestește sfârșitul verii și începutul toamnei, în Capitală fiind organizată cu această ocazie o procesiune.

Nicolae Voiculeț, concert la Crucea Eroilor de pe Vârful Caraiman
De Neptun TV 13 septembrie 2018

Vor fi prezenți, Ministrul apărării naționale Mihai Fifor, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, Alteța Sa Regală Principele Radu, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, militari activi, în rezervă sau în retragere, precum și un grup de elevi reprezentând comunitățile istorice românești de peste granițe.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Șoferi atacați noaptea pe un drum european: 'Bombardau cu pietre mașinile care treceau'
De Neptun TV 13 septembrie 2018

În cursul acestui an, la nivelul țării s-au mai înregistrat cazuri de autoturisme atacate, în special pe timpul nopții, în localitățile Sinești și Țăndărei.

Un nou focar de pestă porcină! Zeci de animale vor fi sacrificate
De Neptun TV 13 septembrie 2018

Un porc dintr-o gospodărie țărănească din Rogojeni a murit din cauza pestei, iar autoritățile au decis să eutanasieze în mod preventiv toate suinele din localitate, după ce Laboratorul Veterinar de Pestă Porcină de la Iași, a confirmat prezența virusului.

CONSTANȚA. Bărbat reținut după ce i-a propus unei vecine să-i ucidă fostul soțul, pentru bani!
De Neptun TV 12 septembrie 2018

Femeia în vârstă de 42 de ani din Valu lui Traian, județul Constanța, divorțată, care are doi copii minori, a cerut ajutorul polițiștilor, sesizând faptul că un vecin i-a propus să îi omoare fostul soț și pe doi prieteni de familie, pentru bani.

Atenționări de călătorie ale MAE: În SUA sunt în evoluție uraganele Florence și Olivia; în Grecia se menține ridicat riscul de incendii pe șase insule
De Neptun TV 12 septembrie 2018

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în SUA, în mod special în zona statelor Georgia, Carolina de Sud, Carolina de Nord, Virginia, că Uraganul Florence a evoluat rapid în ultimele ore, atingând într-un ritm accelerat gradul 4 (pe o scară de la 1 la 5).

Pesta porcină africană, un nou FOCAR descoperit. Sute de animale vor fi sacrificate. Reprezentant ANSVSA: Pe cei care îi găsim îi ucidem preventiv
De Mediafax 11 septembrie 2018

Echipele de inspectori sanitari și de veterinari vor eutansia toți porcii rămași în gospodăriile tărănești, deoarece în ultimele zile numeroși proprietari și-au sacrificat animalele de frica pestei porcine.

AVERTISMETUL METEOROLOGILOR:: Un nou fenomen climatic El Niño s-ar putea produce în cursul acestei ierni
De Neptun TV 10 septembrie 2018

Potrivit organizației internaționale, schimbările climatice influențează dinamica tradițională a acestor fenomene.

Dosarul Colectiv, AMÂNAT din nou. Părintele unui tânăr mort în incendiu: 65 de morți, nici un vinovat
De Neptun TV 10 septembrie 2018

La Tribunalul București era programat, luni, un nou termen al dosarului Colectiv, în condițiile în care judecătorul din dosar, Valeriu Mihail Terceanu, s-a pensionat cu data de 3 septembrie.

'Scoate căștile'. Elevii au fost întâmpinați la trecerile de pietoni, în prima zi de școală, cu mesaje inedite
De Mediafax 10 septembrie 2018

Aceste mesaje urmează să fie inscripționate pe toate trecerile de pietoni situate în apropierea unităților de învățământ din județ.

A început școala. Cât COSTĂ prima zi de școală la sat și la oraș în județul CONSTANȚA
De Mediafax 10 septembrie 2018

Fiecare familie își stabilește un buget dedicat acestor cumpărături, în care, pe cât se poate, țin cont și de părerea micuților. Mulți copii vor să vadă pe coperta caietului de matematică sau de pe penar zâmbetul unui erou al benzilor desenate ori al poveștilor Disney.

Abrogarea pensiilor de serviciu și modificarea indemnizațiile veteranilor de război, proiect la Senat
De Mediafax 9 septembrie 2018

De asemenea, inițiativa legislativă aduce modificări și articolului 1 din Legea nr. 49/1991 privind acordarea de indemnizații și sporuri invalizilor, veteranilor și văduvelor de război, în sensul schimbării cuantumului indemnizației pentru invalizii și veteranii de război.