duminică, 24 iunie 2018

ATENȚIE, ȘOFERI! NU se circulă pe mai multe drumuri naționale și pe Autostrada Soarelui - vezi starea drumurilor la această oră!

ATENȚIE, ȘOFERI! NU se circulă pe mai multe drumuri naționale și pe Autostrada Soarelui - vezi starea drumurilor la această oră!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acționeze pentru curățarea carosabilului, circulația rutieră este întreruptă în județul Teleorman pe mai multe drumuri naționale: DN51 Zimnicea – Viișoara, DN51A Zimnicea – Izvoarele, DN54 Moldoveni – Islaz și DN65 Turnu Măgurele – Roșiori.

De asemenea, în același județ, circulația rutieră este întreruptă, din cauza vremii nefavorabile, pe mai multe drumuri județene (DJ 504, DJ 506, DJ 506A, DJ 506C, DJ 653, DJ 703). Se acționează pentru curățarea părții carosabile.

În județul Bacău, traficul este oprit pe DJ119 A (Urechești - Sascut) pe tronsonul cuprins între comuna Urechești (km 0) și satul Conțești (km 5 + 500), din cauza condițiilor meteo nefavorabile (ninsoare și viscol). Variantă ocolitoare: comuna Urechești - DN11A - Adjud - DN2 – comuna Sascut.

Pentru evitarea situațiilor nedorite pe drumurile publice, recomandăm conducătorilor auto să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să păstreze în mers o distanță suficient de mare pentru a putea opri în condiții de siguranță și să adopte în general o conduită preventivă la volan, adaptând în permanență viteza la condițiile de trafic și de drum.

Pe DN22A, DN2A, DN13B și DN3 în județele Constanța și Harghita au fost instituite restricții de tonaj.

UPDATE 13:30 Drumuri închise Olt

Opt tronsoane de drumuri județene din Olt au fost închise, luni, din cauza zăpezii și a viscolului, dar și pentru ca drumarii să poată să intervină.

Potrivit reprezentanților Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Olt, au fost închise următoarele tronsoane de drum: DJ 542, pe tronsonul Caracal-Redea, DJ 542 A, pe tronsonul Redea-Rotunda, DJ 544 A, pe tronsonul Vârtopu-Vădăstrița, DJ 546 C, pe tronsonul Potcoava-Perieți, DJ 604, pe tronsonul Bucinișu-Obârșia, DJ 641, pe tronsonul Caracal-Cezieni, DJ 653, pe tronsonul Stoicănești-Crăciunei-Radomirești și DJ 679, pe tronsonul Văleni-Seaca-Mihăești.

Totodată, la ora 11.30, conform datelor furnizate de societatea de distribuție a energiei electrice, erau două localități nealimentate parțial cu energie electrică.

”În localitatea Potcoava sunt afectate cinci puncte de transformare și sunt nealimentați 381 de consumatori, iar în localitatea Izbiceni este un punct de transformare afectat și sunt nealimentați 138 de consumatori”, se arată într-un comunicat remis de CJSU.

Județul Olt se află sub incidența a două avertizări meteorologice cod portocaliu de ninsori, viscol și temperaturi scăzute.

UPDATE 14:00 Începând cu ora 14.00, se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 41, între Oltenița (Călărași) și Greaca (Giurgiu), km 0+000 – km 22+000; DN 65A, între Rosiori de Vede și Turnu Măgurele (Teleorman), km 91+435 – km 130+005, și DN 65E, între Intresecți DN 65A și Bogdana (Teleorman) din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea spre zero, anunță CNADNR.

UPDATE 16:30 Reprezentanții MAI au anunțat că A2 va fi închisă, luni, între km 220 și 160, pe sensul către București, pentru ca utilajele de deszăpezire să poată acționa. Centrul Infotrafic precizează că pe A2 este viscol puternic.

„Autostrada 2, între km 220-160 pe sensul către București va fi închisă temporar pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acționeze”, au anunțat reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne.

De asemenea, potrivit Infotrafic, la kilometru 193, sensul către Capitală, între Constanța și Cernavodă, mai multe utilaje de deszăpezire au fost implicate într-un evenoment rutier. Și alte drumuri din județele afectate au fost închise.

"Circulația rutieră a fost închisă preventiv pe următoarele segmente de drumuri: Urechești-Conțești, pe DJ119 A, din cauza ninsorii și a viscolului, la solicitarea administratorului drumului. Pe DN 5 au fost impuse restricții de tonaj, 12 tone, pe segmentul de drum București-Giurgiu. La această oră înțeleg că restricția a fost ridicată. Pe DN 2A și DN 22 au fost impuse restricții de tonaj, 3,5 tone, pe sectoarele Mihai Viteazu - Ovidiu, DN 22, și Hârșova - Ovidiu, DN 2A. DN 51, tronsonul Zimnicea-Viișoara, DN 51 A tronsonul Zimnicea-Izvoarele, DN65 tronsonul Turnu Măgurele -Roșiori și DN 54 tronsonul Moldoveni - Islaz au fost închise temporar pentru a pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acționeze. La ora 11.30 s-a reluat traficul rutier, iar acum se circulă în condiții de iarnă", a afirmat Carmen Dan.

La comandamentul instituit, luni, la sediul MAI au mai participat ministrul Transporturilor, Lucian Șova, ministrul Sănătății, Sorina Pintea.secretarul de stat al MAI, Raed Arafat și secretarul de stat al MApN, Mircea Dușa.

UPDATE 16:45 Azi, 26.02.2018, începând cu ora 16.30, se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe sectorul de autostradă cuprins între Cernavodă și Constanța, din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea spre zero.

Se va circula deviat pe DN 22C, între Cernavodă și Murfatlar, și pe DN 3, între Murfatlar și Constanța.

Politia rutieră, împreună cu utilajele CNAIR S.A. vor asigura evacuarea autovehiculelor aflate pe sectorul afectat, în sistem de trafic controlat.

Având în vedere că începând cu ora 07:00 a intrat în vigoare codul portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite și vizibilitate scăzută recomandăm conducătorilor auto să plece la drum doar în cazuri de strictă necesitate. Cele mai afectate județe de condițiile meteorologice extreme din această perioadă sunt Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța, Tulcea și municipiul București.

 UPDATE 17:00 Autostrada Soarelui se închide din cauza viscolului puternic.

 UPDATE 19:00  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza vremii nefavorabile, tronsonul Cernavodă- Constanța al autostrăzii A2 și autostrada A4 Ovidiu - Agigea sunt la această oră închise. Pe sectorul București- Cernavodă al autostrăzii traficul se desfășoară dificil, în condiții de iarnă (vizibilitate foarte redusă, din cauza viscolului puternic).

UPDATE 19:10 Azi, 26.02.2018, începând cu ora 19.00, se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 41, între Oltenița (jud. Călărași) și Plopșoru (jud. Giurgiu), km 0+300 – km 64+385.

Comenteaza aceasta stire

Un român în vârstă de 15 ani, reținut pentru terorism
De Neptun TV 22 iunie 2018

Adolescentul și-a manifestat intenția de a participa la luptă alături de organizațiile teroriste, exprimându-și ideea de a călători în zonele de conflict.

60.000 de sticle cu băuturi răcoritoare contrafăcute, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea
De Neptun TV 22 iunie 2018

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au controlat joi un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din județul Ilfov.

Militarul dispărut zilele trecute, găsit mort pe plaja de la Vadu. Ce au mai descoperit autoritățile este șocant
De Neptun TV 13 iunie 2018

Potrivit IPJ Constanța, bărbatul decedat este militarul dispărut în urmă cu câteva zile.

Copilul dispărut ieri în apele mării de la Corbu, a fost părăsit de părinți. Ce spun despre el psihologii
De Neptun TV 11 iunie 2018

Reprezentanții ISU Dobrogea au informat că la fața locului a fost trimis un echipaj de scafandri, care au căutat până la lăsarea întunericului.

INCENDIU la clubul Ego din MAMAIA. Pompierii au intervenit în forță
De Neptun TV 9 iunie 2018

Clubul se află în nordul stațiunii Mamaia.

Autocar înmatriculat în România, cu 48 de pasageri, accident lângă Vidin! 11 români RĂNIȚI
De Neptun TV 7 iunie 2018

De asemenea, reprezentanții ambasadei au contactat compania de transport, iar în urma discuțiilor, s-a stabilit faptul că un alt autocar al companiei va prelua toți pasagerii.

Momente de groază pentru o familie din Mangalia. Fiica lor a dispărut
De Antonia Maer 5 iunie 2018

Indiciile din jurul dispariției tinerei de 26 de ani i-a făcut pe cei apropiații săi să se gândească la o tragedie.

CONSTANȚA. O mașină a ars ca o torță. VIDEO
De Neptun TV 5 iunie 2018

Imaginile vorbesc de la sine!

CONSTANȚA. LOCUL BLESTEMAT. O femeie a ajuns în stare gravă, în urma unui accident rutier. În același loc au murit doi tineri! GALERIE FOTO
De Neptun TV 3 iunie 2018

Incidentul s-a produs la intersecția străzilor Decebal cu Mircea cel Bătrân din Constanța.

CONSTANȚA. S-a urcat la volan după ce a băut și a ajuns în ZID! Apoi la spital. Un șofer și-a făcut mașina praf!GALERIE FOTO
De Neptun TV 1 iunie 2018

Acesta a pierdut controlul direcției de mers către dreapta, intrând în coliziune cu un imobil.

JUDEȚUL CONSTANȚA. O tânără a murit, alte trei persoane rănite după explozia unui cauciuc! GALERIE FOTO
De Neptun TV 31 mai 2018

În urma accidentului, una dintre victime s-a aflat timp de mai multe minute în stop cardiac.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Marea face încă o victimă! Un bărbat a murit înecat la Eforie! Imagini cu puternic impact emoțional
De Neptun TV 28 mai 2018

Acesta a fost scos dintre valuri de oameni, la fața locului ajungând de urență, echipajele medicale de salvare.

Incendiu puternic la o școală! O parte din acoperiș s-a prăbușit. Instituția de învățământ nu avea autorizație de securitate la incendiu. GALERIE FOTO
De Mediafax 28 mai 2018

Flăcările se manifestau generalizat la acoperiș, existând degajări mari de fum, iar o parte din acoperișul clădirii s-a prăbușit, fiind afectată structura din lemn a acestuia.

CONSTANȚA. Descoperire macabră într-o unitate militară: un tânăr s-a împușcat în cap cu arma din dotare
De Neptun TV 27 mai 2018

“La ultima testare psihologică susținută în anul 2018, militarul a fost declarat apt”, au mai precizat reprezentanții SMFN.