luni, 19 martie 2018

ATENȚIE, ȘOFERI! NU se circulă pe mai multe drumuri naționale și pe Autostrada Soarelui - vezi starea drumurilor la această oră!

ATENȚIE, ȘOFERI! NU se circulă pe mai multe drumuri naționale și pe Autostrada Soarelui - vezi starea drumurilor la această oră!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acționeze pentru curățarea carosabilului, circulația rutieră este întreruptă în județul Teleorman pe mai multe drumuri naționale: DN51 Zimnicea – Viișoara, DN51A Zimnicea – Izvoarele, DN54 Moldoveni – Islaz și DN65 Turnu Măgurele – Roșiori.

De asemenea, în același județ, circulația rutieră este întreruptă, din cauza vremii nefavorabile, pe mai multe drumuri județene (DJ 504, DJ 506, DJ 506A, DJ 506C, DJ 653, DJ 703). Se acționează pentru curățarea părții carosabile.

În județul Bacău, traficul este oprit pe DJ119 A (Urechești - Sascut) pe tronsonul cuprins între comuna Urechești (km 0) și satul Conțești (km 5 + 500), din cauza condițiilor meteo nefavorabile (ninsoare și viscol). Variantă ocolitoare: comuna Urechești - DN11A - Adjud - DN2 – comuna Sascut.

Pentru evitarea situațiilor nedorite pe drumurile publice, recomandăm conducătorilor auto să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să păstreze în mers o distanță suficient de mare pentru a putea opri în condiții de siguranță și să adopte în general o conduită preventivă la volan, adaptând în permanență viteza la condițiile de trafic și de drum.

Pe DN22A, DN2A, DN13B și DN3 în județele Constanța și Harghita au fost instituite restricții de tonaj.

UPDATE 13:30 Drumuri închise Olt

Opt tronsoane de drumuri județene din Olt au fost închise, luni, din cauza zăpezii și a viscolului, dar și pentru ca drumarii să poată să intervină.

Potrivit reprezentanților Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Olt, au fost închise următoarele tronsoane de drum: DJ 542, pe tronsonul Caracal-Redea, DJ 542 A, pe tronsonul Redea-Rotunda, DJ 544 A, pe tronsonul Vârtopu-Vădăstrița, DJ 546 C, pe tronsonul Potcoava-Perieți, DJ 604, pe tronsonul Bucinișu-Obârșia, DJ 641, pe tronsonul Caracal-Cezieni, DJ 653, pe tronsonul Stoicănești-Crăciunei-Radomirești și DJ 679, pe tronsonul Văleni-Seaca-Mihăești.

Totodată, la ora 11.30, conform datelor furnizate de societatea de distribuție a energiei electrice, erau două localități nealimentate parțial cu energie electrică.

”În localitatea Potcoava sunt afectate cinci puncte de transformare și sunt nealimentați 381 de consumatori, iar în localitatea Izbiceni este un punct de transformare afectat și sunt nealimentați 138 de consumatori”, se arată într-un comunicat remis de CJSU.

Județul Olt se află sub incidența a două avertizări meteorologice cod portocaliu de ninsori, viscol și temperaturi scăzute.

UPDATE 14:00 Începând cu ora 14.00, se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 41, între Oltenița (Călărași) și Greaca (Giurgiu), km 0+000 – km 22+000; DN 65A, între Rosiori de Vede și Turnu Măgurele (Teleorman), km 91+435 – km 130+005, și DN 65E, între Intresecți DN 65A și Bogdana (Teleorman) din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea spre zero, anunță CNADNR.

UPDATE 16:30 Reprezentanții MAI au anunțat că A2 va fi închisă, luni, între km 220 și 160, pe sensul către București, pentru ca utilajele de deszăpezire să poată acționa. Centrul Infotrafic precizează că pe A2 este viscol puternic.

„Autostrada 2, între km 220-160 pe sensul către București va fi închisă temporar pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acționeze”, au anunțat reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne.

De asemenea, potrivit Infotrafic, la kilometru 193, sensul către Capitală, între Constanța și Cernavodă, mai multe utilaje de deszăpezire au fost implicate într-un evenoment rutier. Și alte drumuri din județele afectate au fost închise.

"Circulația rutieră a fost închisă preventiv pe următoarele segmente de drumuri: Urechești-Conțești, pe DJ119 A, din cauza ninsorii și a viscolului, la solicitarea administratorului drumului. Pe DN 5 au fost impuse restricții de tonaj, 12 tone, pe segmentul de drum București-Giurgiu. La această oră înțeleg că restricția a fost ridicată. Pe DN 2A și DN 22 au fost impuse restricții de tonaj, 3,5 tone, pe sectoarele Mihai Viteazu - Ovidiu, DN 22, și Hârșova - Ovidiu, DN 2A. DN 51, tronsonul Zimnicea-Viișoara, DN 51 A tronsonul Zimnicea-Izvoarele, DN65 tronsonul Turnu Măgurele -Roșiori și DN 54 tronsonul Moldoveni - Islaz au fost închise temporar pentru a pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acționeze. La ora 11.30 s-a reluat traficul rutier, iar acum se circulă în condiții de iarnă", a afirmat Carmen Dan.

La comandamentul instituit, luni, la sediul MAI au mai participat ministrul Transporturilor, Lucian Șova, ministrul Sănătății, Sorina Pintea.secretarul de stat al MAI, Raed Arafat și secretarul de stat al MApN, Mircea Dușa.

UPDATE 16:45 Azi, 26.02.2018, începând cu ora 16.30, se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe sectorul de autostradă cuprins între Cernavodă și Constanța, din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea spre zero.

Se va circula deviat pe DN 22C, între Cernavodă și Murfatlar, și pe DN 3, între Murfatlar și Constanța.

Politia rutieră, împreună cu utilajele CNAIR S.A. vor asigura evacuarea autovehiculelor aflate pe sectorul afectat, în sistem de trafic controlat.

Având în vedere că începând cu ora 07:00 a intrat în vigoare codul portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite și vizibilitate scăzută recomandăm conducătorilor auto să plece la drum doar în cazuri de strictă necesitate. Cele mai afectate județe de condițiile meteorologice extreme din această perioadă sunt Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța, Tulcea și municipiul București.

 UPDATE 17:00 Autostrada Soarelui se închide din cauza viscolului puternic.

 UPDATE 19:00  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza vremii nefavorabile, tronsonul Cernavodă- Constanța al autostrăzii A2 și autostrada A4 Ovidiu - Agigea sunt la această oră închise. Pe sectorul București- Cernavodă al autostrăzii traficul se desfășoară dificil, în condiții de iarnă (vizibilitate foarte redusă, din cauza viscolului puternic).

UPDATE 19:10 Azi, 26.02.2018, începând cu ora 19.00, se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 41, între Oltenița (jud. Călărași) și Plopșoru (jud. Giurgiu), km 0+300 – km 64+385.

Comenteaza aceasta stire

Accident feroviar în CONSTANȚA - două vagoane s-au răsturnat pe un pod! IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI
De Neptun TV 18 martie 2018

„Zona a fost asigurată, iar o autospecială de stingere a incendiilor este la fața locului, pentru orice eventualitate“, a precizat Anca Chiriță, purtător de cuvânt ISU Constanța.

Peste 70 de localități din 15 județe, afectate de inundații!
De Neptun TV 14 martie 2018

Potrivit centrului Infotrafic, la această oră, din cauza apei acumulate pe partea carosabilă, circulația rutieră este oprită pe DN10 Siriu – Sita Buzăului, în județele Covasna și Buzău. Traficul este deviat pe ruta DN10 Siriu-Cislău – DJ102 Cislău - Vălenii de Munte – DN1A Vălenii de Munte – Brașov.

JUDEȚUL CONSTANȚA. O casă a fost mistuită de flăcări - un bărbat a ars de viu! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 13 martie 2018

La ajungerea echipajelor incendiul era extrem de intens și se manifesta cu flacara și degajare mare de fum.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Angajata unei primării s-a ARUNCAT de pe un pod - femeia a murit la spital! FOTO
De Neptun TV 9 martie 2018

Tragedie în această dimineață în Medgidia. O femeie de 51 de ani s-a aruncat de pe podul rutier, în Canalul Dunăre - Marea Neagră. Gestul i-a fost fatal: deși când a fost scoasă din apă mai era în viață, nu a mai trăit decât pentru foarte puțin timp. Apropiații ei spun că a recurs la acest gest cumplit pentru că suferea de o boală necruțătoare și în ultima perioadă intrase în depresie.

INUNDAȚII în 19 localități din șase județe - peste 120 de pompieri au intervenit!
De Neptun TV 8 martie 2018

În ultimele 24 de ore, peste 120 de pompieri cu 40 mijloace tehnice au intervenit pentru limitarea și înlăturarea efectelor generate de topirii stratului de zăpadă și creșterii nivelului pânzei freatice din anumite zone.

JUDEȚUL CONSTANȚA. 13 persoane care încercau să treaca fraudulos granița, ascunse într-un microbuz, descoperite la Negru Vodă FOTO
De Neptun TV 6 martie 2018

Cei în cauză, împreună șoferii, cetățeni moldoveni, au fost preluați de către polițiștii de frontieră bulgari pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

ACCIDENT RUTIER. Un mort și patru răniți, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod! FOTO
De Neptun TV 5 martie 2018

Victimele au fost descarcerate și au primit ajutor medical, iar apoi patru dintre acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Târgu-Jiu.

JUDEȚUL CONSTANȚA. O mămică și copiii ei, răniți după ce femeia a pierdut controlul volanului! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 4 martie 2018

Conducătorul autoturismul în cauză, o femeie, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și a intrat în coliziune cu pom de pe marginea drumului.

CONSTANȚA. Persoane rănite după ce două mașini s-au ciocnit! GALERIE FOTO
De Neptun TV 2 martie 2018

În urma impactului, două persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale!

JUDEȚUL CONSTANȚA. Incendiu devastator - doi oameni au fost găsiți carbonizați! GALERIE FOTO
De Neptun TV 2 martie 2018

Echipele de intervenție ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru cele două victime, locuința fiind distrusă de flăcările nemiloase în cea mai mare parte.

ATENȚIE, ȘOFERI! NU se circulă pe mai multe drumuri naționale și pe Autostrada Soarelui - vezi starea drumurilor la această oră!
De Neptun TV 26 februarie 2018

Conducătorii auto ar trebui să plece la drum doar în caz de strictă necesitate și numai dacă au autovehiculele echipate de iarnă.

CONSTANȚA. Ninsorile și viscolul au pus stăpânire pe drumurile din județ! Cum se circulă la această oră - șoferii, sfătuiți să evite deplasările! VIDEO
De Neptun TV 26 februarie 2018

Totodată, din cauza vântului puternic, au fost închise porturile Midia, Constanța Nord și Constanța Sud-Agigea.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Condiții de iarnă pe drumurile din județ! Atenție șoferi! FOTO/VIDEO
De Neptun TV 25 februarie 2018

După zăpada căzută, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, ieri, o atenționare cod galben de frig, care vizează toată țara și care a intrat în vigoare în această dimineață, la ora 03.00.

CONSTANȚA. Un șofer și-a distrus mașina din cauza vitezei și s-a ales cu dosar penal! GALERIE FOTO
De Neptun TV 25 februarie 2018

Persoana în cauză nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum - carosabil alunecos, pierzând controlul asupra direcției de mers și intrând în coliziune cu un sens giratoriu.

CONSTANȚA. Polițist rănit după ce un șofer beat a intrat în mașina de poliție parcată!
De Neptun TV 21 februarie 2018

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a intrat cu autoturismul într-o mașină de poliție care era oprită pe un bulevard din municipiul Constanța. În urma impactului, un polițist a fost rănit ușor.

CONSTANȚA. Incendiu violent la căminul militar - zeci de persoane evacuate, un militar a ajuns la spital cu arsuri grave!
De Neptun TV 21 februarie 2018

Două autospeciale de stins incendii ale ISU Dobrogea, cu 10 subofițeri, și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean au ajuns la fața locului.

CONSTANȚA. Copil blocat în casă - pompierii intervin! FOTO/VIDEO
De Neptun TV 21 februarie 2018

Vecinii au alertat autoritățile deoarece copilul în vârstă de aproximativ 5 ani se auzea țipând și trăgea de clanța ușii.

Șase persoane au fost rănite într-un accident, după ce un șofer a adormit la volan! FOTO
De Neptun TV 19 februarie 2018

Șoferul unui autoturism a adormit, a intrat pe contrasens, într-o curbă, și a lovit frontal un alt autoturism care venea din sens opus.