sîmbătă, 22 septembrie 2018

ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții de trafic pe mai multe drumuri naționale - trei porturi din județul Constanța sunt închise din cauza ceții!

ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții de trafic pe mai multe drumuri naționale - trei porturi din județul Constanța sunt închise din cauza ceții!

Pe mai multe drumuri naționale din județele Buzău, Brașov, Tulcea și Vrancea, afectate de alunecari de teren în urma inundațiilor din ultima perioadă au fost instituite restricții de tonaj. Potrivit Centrului INFOTRAFIC al Poliției Române, în județul Constanța, din cauza ceții, sunt închise trei porturi maritime de la Marea Neagră: Constanța Nord, Constanța Sud Agigea și Midia.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se mențin următoarele restricții de circulație pe drumurile naționale afectate de alunecari de teren în urma inundațiilor din ultima perioadă:

- DN10 Buzău – Brașov, județul Buzău – restricție de circulație pentru autoturismele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

- DN22 Smârdan - Măcin, județul Tulcea - restricție de circulație pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone și restricție de viteză de 60 km/h;

- DN2N Dumitrești – Vintileasca, județul Vrancea - circulația se desfășoară pe un singur fir, alternativ, în zona localității Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.

Din cauza creșterii nivelului Fluviului Dunărea, este instituită restricție de tonaj pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 pe DN 22E, între localitățile Garvăn și I.C. Brătianu, din județul Tulcea, pe tronsonul kilometric 0+000-14+276, iar pe tronsonul kilometric 13+950-14+276, este impusă restricție de viteză de 10 km/h, fiind totodată interzisă oprirea.

În ceea ce privește traficul feroviar, în județul Dâmbovița, circulația feroviară este oprită pe ruta CF 904 Fieni - Pietroșița, din cauza alunecării terasamentului de la kilometrul 65+150, iar în județul Mehedinți, circulația pe Magistrala 900, între stațiile Drobeta-Turnu Severin și Prunișor, este întreruptă din cauza lucrărilor de reabilitare a infrastructurii feroviare în zona stației CF Balota.

Trei porturi din județul Constanța sunt închise, marți dimineață, din cauza ceții dense. Potrivit Centrului Infotrafic, în județul Constanța, din cauza ceții, sunt închise trei porturi maritime de la Marea Neagră.

Porturile închise sunt Constanța Nord, Constanța Sud Agigea și Midia.

Comenteaza aceasta stire

Cum ar putea SCĂPA șoferii de punctele de penalizare
De Neptun TV 21 septembrie 2018

Măsura apare într-un proiect de act normativ înregistrat de curând la Senat pentru dezbatere.

RABLA 2018. Românii care renunță la mașinile vechi pot cere din nou prima de casare
De Neptun TV 19 septembrie 2018

Regulile din anul 2018 pentru programul Rabla sunt incluse în Ordinul Ministerului Mediului nr. 661/2017 privind aprobarea Ghidului de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2017-2019. Concret, acestea au fost stabilite în 2017 pentru o perioadă de trei ani, astfel că se aplică și în 2018.

INFOTRAFIC. Restricții pe Autostrada București - Constanța, pentru lucrări!
De Neptun TV 13 septembrie 2018

Lucrări de frezare, asfaltare și reparații la parapet au loc joi pe Autostrada A2 București – Constanța, până la ora 17.00. Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza și să fie atenți la volan.