vineri, 20 iulie 2018

ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții de trafic pe mai multe drumuri naționale - trei porturi din județul Constanța sunt închise din cauza ceții!

ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții de trafic pe mai multe drumuri naționale - trei porturi din județul Constanța sunt închise din cauza ceții!

Pe mai multe drumuri naționale din județele Buzău, Brașov, Tulcea și Vrancea, afectate de alunecari de teren în urma inundațiilor din ultima perioadă au fost instituite restricții de tonaj. Potrivit Centrului INFOTRAFIC al Poliției Române, în județul Constanța, din cauza ceții, sunt închise trei porturi maritime de la Marea Neagră: Constanța Nord, Constanța Sud Agigea și Midia.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se mențin următoarele restricții de circulație pe drumurile naționale afectate de alunecari de teren în urma inundațiilor din ultima perioadă:

- DN10 Buzău – Brașov, județul Buzău – restricție de circulație pentru autoturismele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

- DN22 Smârdan - Măcin, județul Tulcea - restricție de circulație pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone și restricție de viteză de 60 km/h;

- DN2N Dumitrești – Vintileasca, județul Vrancea - circulația se desfășoară pe un singur fir, alternativ, în zona localității Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.

Din cauza creșterii nivelului Fluviului Dunărea, este instituită restricție de tonaj pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 pe DN 22E, între localitățile Garvăn și I.C. Brătianu, din județul Tulcea, pe tronsonul kilometric 0+000-14+276, iar pe tronsonul kilometric 13+950-14+276, este impusă restricție de viteză de 10 km/h, fiind totodată interzisă oprirea.

În ceea ce privește traficul feroviar, în județul Dâmbovița, circulația feroviară este oprită pe ruta CF 904 Fieni - Pietroșița, din cauza alunecării terasamentului de la kilometrul 65+150, iar în județul Mehedinți, circulația pe Magistrala 900, între stațiile Drobeta-Turnu Severin și Prunișor, este întreruptă din cauza lucrărilor de reabilitare a infrastructurii feroviare în zona stației CF Balota.

Trei porturi din județul Constanța sunt închise, marți dimineață, din cauza ceții dense. Potrivit Centrului Infotrafic, în județul Constanța, din cauza ceții, sunt închise trei porturi maritime de la Marea Neagră.

Porturile închise sunt Constanța Nord, Constanța Sud Agigea și Midia.

Comenteaza aceasta stire

ATENȚIE, turiști români! Modificări importante în Codul Rutier din Grecia - amenzi de până la 2.000 de euro!
De Neptun TV 18 iulie 2018

Grecia a adus modificări importante la Noul Cod Rutier elen, cu pedepse drastice ce pot presupune ridicarea permisului până la cinci ani, amenzi de până la 2.000 de euro și chiar închisoare

Deputații au decis: liber pentru vitezomani! Radarele poliției, semnalate prin afișe cu cel puțin 500 de metri înainte!
De Neptun TV 6 iulie 2018

Potrivit modificărilor adoptate de comisiile parlamentare, “mașinile de poliție cu radar sau polițistul cu radar de tip pistol trebuie presemnalizați cu un panou afișat cu 500-2.000 de metri înainte pe sensul de mers, dar nu mai mult de 1.000 de metri în localitate și 4.000 de metri în afara localităților față de radar”.

Cum pot scăpa șoferii de amenzile de circulație!
De Neptun TV 4 iulie 2018

Concret, de acum înainte contravenientul poate să ceară în instanță anularea procesului-verbal de amendă dacă polițistul care a aplicat sancțiunea nu...

INFOTRAFIC. Mai multe drumuri naționale rămân blocate din cauza inundațiilor. Trafic feroviar afectat în trei județe
De Neptun TV 2 iulie 2018

Cinci tronsoane de drumuri naționale din județele Covasna, Harghita, Neamț, Suceava și Vâlcea mai sunt blocate în această dimineață din cauza inundațiilor. Traficul feroviar este afectat în județele Brașov, Teleorman și Vâlcea.

ATENȚIE, ȘOFERI! Polițe de asigurare FALSIFICATE - recomandările polițiștilor!
De Neptun TV 27 iunie 2018

Autoritățile le recomandă șoferilor să își verifice online valabilitatea poliței RCA după cinci zile de la emitere.

COD RUTIER 2018! Șoferii care filmează în timp ce conduc vor risca să fie amendați și să li se ia permisul auto
De Neptun TV 23 iunie 2018

Șoferii care folosesc telefonul mobil sau camera pentru a face filmări vor risca o amendă de câteva sute de lei, potrivit unui proiect de act normativ înregistrat recent la Senat.