luni, 19 noiembrie 2018

ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții de trafic pe mai multe drumuri naționale - trei porturi din județul Constanța sunt închise din cauza ceții!

ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții de trafic pe mai multe drumuri naționale - trei porturi din județul Constanța sunt închise din cauza ceții!

Pe mai multe drumuri naționale din județele Buzău, Brașov, Tulcea și Vrancea, afectate de alunecari de teren în urma inundațiilor din ultima perioadă au fost instituite restricții de tonaj. Potrivit Centrului INFOTRAFIC al Poliției Române, în județul Constanța, din cauza ceții, sunt închise trei porturi maritime de la Marea Neagră: Constanța Nord, Constanța Sud Agigea și Midia.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se mențin următoarele restricții de circulație pe drumurile naționale afectate de alunecari de teren în urma inundațiilor din ultima perioadă:

- DN10 Buzău – Brașov, județul Buzău – restricție de circulație pentru autoturismele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

- DN22 Smârdan - Măcin, județul Tulcea - restricție de circulație pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone și restricție de viteză de 60 km/h;

- DN2N Dumitrești – Vintileasca, județul Vrancea - circulația se desfășoară pe un singur fir, alternativ, în zona localității Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.

Din cauza creșterii nivelului Fluviului Dunărea, este instituită restricție de tonaj pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 pe DN 22E, între localitățile Garvăn și I.C. Brătianu, din județul Tulcea, pe tronsonul kilometric 0+000-14+276, iar pe tronsonul kilometric 13+950-14+276, este impusă restricție de viteză de 10 km/h, fiind totodată interzisă oprirea.

În ceea ce privește traficul feroviar, în județul Dâmbovița, circulația feroviară este oprită pe ruta CF 904 Fieni - Pietroșița, din cauza alunecării terasamentului de la kilometrul 65+150, iar în județul Mehedinți, circulația pe Magistrala 900, între stațiile Drobeta-Turnu Severin și Prunișor, este întreruptă din cauza lucrărilor de reabilitare a infrastructurii feroviare în zona stației CF Balota.

Trei porturi din județul Constanța sunt închise, marți dimineață, din cauza ceții dense. Potrivit Centrului Infotrafic, în județul Constanța, din cauza ceții, sunt închise trei porturi maritime de la Marea Neagră.

Porturile închise sunt Constanța Nord, Constanța Sud Agigea și Midia.

Comenteaza aceasta stire

Sfaturi de la polițiști pentru șoferi pe vreme rea!
De Neptun TV 17 noiembrie 2018

Evenimentul cultural se desfășoară sub egida Centenarului „România 100” și reunește un număr mare de organizații și instituții implicate în realizarea lui.

Bulgaria pune taxe pe poduri, tuneluri și trecători montane
De Neptun TV 16 noiembrie 2018

Românii care vor să tranziteze Bulgaria sau să petreacă vacanța în țara vecină trebuie să știe că vor fi nevoiți să plătească taxe pentru traversarea podurilor, tunelurilor și trecătorilor montane.

ATENȚIE, ȘOFERI! România va avea radare fixe din 2019: lista celor 74 de camere amplasate în țară!
De Neptun TV 14 noiembrie 2018

Poliția Rutieră a semnat un protocol cu CNAIR și va folosi camerele de supraveghere cu rol de radare fixe din 2019.